02 Haziran 2023 23:30

Mayısta saçlarımı ombre yaptırmak için ön görüşmeye FSM San Kuaför'e gittim. Ön görüşmede istediğim saçı gösterdim ve gayet güzel ilgilendi i** Bey. 2200₺ ücret olduğunu istersem ücretli şekilde bakım yaptırabileceğimi söyledi. Hafta içi randevuma gittiğimde s*** Bey ilgilendi. İstediğim saç için saçımın yıpranacağını ve bakım vs yaptırmam gerektiğini söyledi. 7000₺ ye yakın ücret istedi. Birincisi ; bakım yaptırmak zorundaysam neden ilk geldiğim zaman söylenmiyor bu durum? İkincisi; daha önce de saçımı istediğim şekilde boyatmıştım. İstediğim saç için o fiyatı verme zorunda bırakıldım yani. O fiyatı veremeyeceğim için sombre yapalım dedik fotoğraftan beğendim bir şekilde Okey, sonra sıcak alt tonlu sarımsı tonda istemediğim halde saçımı o renk yaptılar:) yani soğuk tonlarda beyaz gri gibi bir saç istemiştim:) ilk gördüğümde beğenmediğimi dile getirdim saçımın bu şekilde açılabileceğini söylediler.

Beğenmezsem koyu tonlarda cilaya gelebileceğimi söylediler ve ertesi sabah cilaya gittim. Gittiğimde daha küllü yaptılar en azından daha iyi olmuştu daha farklı yapılamaz zaten dedi ve oradan ayrıldım. 2 yıkamada saçım yine o kötü sarıya döndü. Ayrıca fotoğraftaki saçımın ayırımındaki geçişler keskin ve kötü:) Gerçekten hüsran:) Sırf Bursa'nın yabancısı ve internetteki yaptıkları saçlara güvenerek böyle bir durum yaşadım. Para odaklılar ve isimlerine güveniyorlar açıkçası. Güleryüzlüler gerçekten çok güzel ama memnun ve mutlu müşteriye önem vermeliler.

San Kuaför Uzun Bekleyişin Hayal Kırıklığı

09 Şubat 2025 23:06

07 Haziran 2024 22:52
Tuzla San Kuaför Sarı Saçımı Yanlış İşlemle Pembe Yaptılar!
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

San Kuaför Çekmeköy Asla Güvenilir Değil!

28 Ocak 2024 22:29
Elif sonuçtan hiç memnun değil

San Kuaför Ombre İşleminde Hayal Kırıklığı Ve Saçlarda Ciddi Zarar!

05 Ağustos 2025 01:53
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin Başar Kuaför'de Yaşadığım Pişmanlıklar Silsilesi!

04 Temmuz 2024 11:03