Samsung Telefon S Pen Tuş Problemi!

28 Ocak 2024 16:35

S pen'in yan tarafındaki tuş aldığımdan beri not alırken basılı tuttuğumda silme işlemini yapıyordu ancak bir anda silme işareti basılı tuttuğumda geliyor, kalem ekrana değdiği anda yazı yazmaya başlıyor. Silme işlemini yapamıyorum. Ayarlardan kalem ayarlarına baktım ancak yapabileceğim bir işlem bulamadım.

28 Ocak 2024 00:14

Samsung Galaxy TAB s9 fe tabletimi kısa bir süre önce almıştım aldığımdan beri not alırken s pen in yan tuşuna basılı tuttuğumda silme işlemini yapıyordum. Ancak bir anda silme işlemini yapmak istediğim zaman yazı yazmaya başlıyor. Ayarlardan bir çözüm yolu aradım ama bulamadım. Aldığımdan beri ekranımda da küçük beyaz bir nokta var garantiye yollamamı istediler ama derslerim yoğun olduğu için garantiye yollamamıştım maalesef kalemde de problem var gibi.

29 Ocak 2024 09:27 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sultannur
Sultannur

Bende de aynı sorun var not uygulamasına girdiğimde yazıyorum tuşa basılı tuttuğumda silmesi gerekiyorken yazmaya devam ediyor nasıl çözdünüz yardım ederseniz sevinirim

11 Şubat 2025 18:20

06 Mart 2025 10:02