Can sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Galaxy Watch 6 Classic Fonksiyonların Yanlış Çalışması

15 Ekim 2023 12:01

Galaxy Watch 6 Classic saat aldım. Kullanmaya başladıktan sonra fark ettim ki adım sayar araç sürerken yürüyormuş gibi algılayıp sürekli artıyor. Uyku takibi ise uyuyup uyanma sürelerinizi ölçemiyor.

Örneğin sabah 8 de uyandınız 8.30 a kadar yataktan kalkmadan telefon ile oynadınız saat uyandığınız algılamıyor ya kalkıp ayakta gezdikten 3 4 dakika sonra ya da elinizle saatte uyku kısmına tıkladığınızda anlıyor.

Kısacası saat ucu markaların bile çoğunlukla doğru yaptığı en basit işlevleri bile yapamıyorken neden bu kadar para verip aldım ben bu saati?

16 Ekim 2023 09:07 (Şikayetten 21 saat sonra)

Can
20 Ekim 2023 11:23

Şaka gibi bir marka. Arayıp sorununuzu Samsung Members'a yazın dediler ve çözüm için hiçbir şey yapmadılar. Ürün dediğiniz vasıfları yerine getiremiyorsa alın çöpünüzü paramı geri verin lütfen.

Can
07 Kasım 2023 09:30

3 Hafta oldu hala bir çözüm sunamadılar. Herhangi bir geri dönüş sağlamadılar. Marka ile araştırma yapanlar için satış sonrası hakkında bilgi sahibi olmaları için yazıyorum. Satış sonrası destek yok.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 03:58
Samsung Telefon Galaxy Watch 6 Classıc Şikayet

Samsung Galaxy Watch 6 Classic Adim Ve Sensörleri Yanlış Ölçme Sorunu

11 Haziran 2024 19:53
Samsung Galaxy Watch 6 Classic Adim Ve Sensörleri Yanlış Ölçme Sorunu
Şener sonuçtan çok memnun

17 Ocak 2024 20:26
Muaz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Watch 6 Classic Bağlantı Sorunu

07 Nisan 15:34