Özgürcan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Ultra Türkçe Dil Desteği

Samsung S24 Ultra Türkçe Dil Desteği
23 Mart 2024 11:40

Çeviri özelliği sebebiyle s24 Ultra aldım ama Türkçe dil desteği yok ve hiçbir işime yaramıyor. Türkçe dil desteği istiyoruz. Bu kadar para verip paramızla rezil olduk. Bixby ve bir çok uygulama Türkçe olması gerekiyor.
Ve want Turkish language support...

26 Mart 2024 10:07

Yapay zeka sözlü çevirmen için Türkçe dil desteği istiyoruz. Samsung Türkiye de bulunan kullanıcılarının isteklerini biraz daha fazla düşünmeli. Ve want Turkish language support for the a r t i f i c i a l intelligence i n t e r p r e t e r. Samsung should con si der the wishes of its users in Turkey a little more.

1711436647034.screenshot-20240326-073600.jpg
1711436490002.screenshot-20240326-071312-settings.jpg
1711436457799.screenshot-20240326-073748-voice-recorder.jpg
profile profile profile
23 Mart 2024 18:00 (Şikayetten 6 saat sonra)

Özgürcan
Özgürcan
26 Mart 2024 10:15
samsung-s24-ultra-turkce-dil-destegi-3.jpg
samsung-s24-ultra-turkce-dil-destegi-2.jpg
samsung-s24-ultra-turkce-dil-destegi-1.jpg

İlker
İlker

Yıllardır severek Samsung kullanıyorum. Ama bu yapılan güncellemede yapılan Türkçe dil desteği olmaması hiç olmadı. Ben sırf kalemle çeviri için kullanıyordum ve son güncelleme ile bu özellik gitti. Ya bu özellik eskisi gibi olacak ya da yıllardır kullandığımız Samsung'da bizim için bitecek.

Ferda
Ferda

Samsung, sen Türkiye'ye şaka mı yapıyorsun? Son güncellemeden sonra Türkçe dil desteğini tamamen kaldırma sebebinizi anlamıyorum. Aylardır Samsung klavye için dil desteği bekliyorum, ama basit bir klavye seçeneği olarak bile yok. Sesli çevirmen, kalemle yaptığım çevirme; hepsi şaka gibi. Türkçe dil desteğini bekliyorum ve benim gibi bekleyenler olduğunu da biliyorum, insanları sizi seçtikleri için pişman etmeyin ve bu durumu düzeltin.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung'ta Olmayan Türkçe Dil Desteği

01 Şubat 2024 10:29
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 01:43
Murat sonuçtan memnun