Samsung Note 10 Lite Ekranında Durup Dururken Oluşan Çizgiler

02 Eylül 2023 12:45

Samsung Galaxy Note 10 Lite model cep telefonumu satın aldığım ilk günden itibaren her tarafını koruyan koruyucu bir kılıfla kullanmaktayım ve orijinal ekran koruyucu filmi hâlâ duruyor 2 gün önce telefonuma çağrı gelmesi üzerine masada duran telefonumu alıp ekran kilidini açtığımda ekranda dikey bir ışık çizgisi oluştu. Bir yok olup tekrar çıkıyordu. Belki kaybolur umuduyla beklerken daha da kalınlaştı bugün yine yanında dikey 2. Bir ışık çizgisi oluştu. Yine aynı şekilde masadaki telefonu elime alıp ekran kilidini açtım gözümün önünde oluşuverdi. Telefon ne bir darbe aldı ne yere düştü ne de başka bir şey oldu. Bu kadar koruduğum telefonda durup dururken oluşan bu çizgiler yüzünden mağdurum Garanti süresi bitti. Ancak bu platformda aynı sorunu şikayet edenlerin belirttiğine göre servis tarafından kullanıcı hatası denilmiş Bu kadar korunan cep telefonu nasıl kullanıcı hatası olur. Baz webi sitelerinde okuduğuma göre bu Samsung'un Note 10 Lite modelinde yaşanan kronik bir sorunmuş. Bu sebeple benden kaynaklanmayan bu sorunun Samsung tarafından orijinali bozulmayacak şekilde giderilmesini talep ediyorum Aksi takdirde gerekli yerlere başvurumu yapıp hakkımı arama yoluna başvuracağım. Mağduriyetimin giderilmesi husunda cevabınızı bekliyor olacağım.

02 Eylül 2023 13:25 (Şikayetten 39 dakika sonra)

03 Haziran 2023 03:32
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Note 10 Lite Ekran Sorunu: Dokunmatik Var, Görüntü Yok

19 Aralık 2024 15:25