Samsung Galaxy A34 5G Dokunmatik Sorunu

Samsung Galaxy A34 5G 8/256GB Dokunmatik Sorunu telefonu 2023 26 Ağustos'ta aldım. Gayet güzel gidiyordu, ta ki yakın zamanda bir dokunmatik sorununu fark edene kadar. Telefon oyunlarda (PUBG gibi silah oyunları) ekranı kaydırdığımda ve elimi çektiğimde 1-2 cm geri gidiyor, yani ilk yere geri dönüyor. Oyunlarda uzak mesafelerde aşırı büyük sorun çıkartıyor. Videodaki gibi ekran koruyucu, internet ve hasarlı dosyadan kaynaklı değil, her şeyi denedim ve telefon şu ana kadar hiç düşmedi ve sıcağa maruz kalmadı.

16 Ekim 2023 09:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

21 Ekim 2023 18:06

Sorun yazılımsal bir sorun cihazla ilgili değil diğer birkaç uygulamada daha denedim bazı oyunlarda var örnek okarak Roblox PUBG code Bu oyunlarda oluyor diğerlerinde mesela Minecraft Wild Rift Bu oyunlarda sorun yok tek tek her oyunda denedim

Yorumlar(6)

Sezer
Sezer
5 Ocak 2024 00:03

FPS oyunlarında aynı sorunu ben de yasıyorum. Telefonu yeni aldım yaklaşık 1 ay oldu bu sorun kullanmaya başladığımdan beri var. Çözümü varsa çok iyi olur oyunlarda ızdırap gibi

2 Kasım 2023 00:22

2 Kasım 2023 00:20

Aynı problem bende de var kardeşim çok can sıkıcı bir durum nasıl hallederiz bilgin var mı? A34 8/256gb

21 Ekim 2023 18:01

Bende, A34 5G telefon sahibiyim ve aynı sorun bende de var PUBG oynarken parmak hareketimi 1-2 cm kaydırıyor. Eski telefonumda böyle bir sorun asla yoktu. Samsung yetkililerinin bu sorunu bir güncellemeyle kısa sürede çözeceklerini umuyorum.

Samsung Telefon PUBG Oynarken Dokunmatik Sorun

Ali

Samsung Galaxy A34 5G 8/256GB Dokunmatik Sorunu. Gayet güzel gidiyordu, ta ki yakın zamanda bir dokunmatik sorununu fark...

2 Yorum

Samsung Galaxy A34 8 5G 126gb. Telefonda Dokunmatik Sorunu

Onur

Samsung Galaxy A34 8 5G 128gb Dokunmatik Sorunu. Telefonu Gayet güzel gidiyordu, ta ki yakın zamanda bir dokunmatik sor...

Samsung Galaxy A34 5G Dokunmatik Sorunu

Bahrican

Samsung Galaxy A34 5G model telefonumun dokunmatiği arızalı; genel kullanımda ve özellikle PUBG gibi oyunlarda parmağımı...

Tümünü Gör

Melih
Samsung Galaxy S25 Ultra Sorunu Çözmüyorlar

Samsung Galaxy S25Ultra Sorunu Çözmüyorlar

Berna
Samsung Telefon Kapanıyor Açılmıyor Ve Üstünde İngilizce Yazı Yazıyor!

Samsung TelefonKapanıyor Açılmıyor Ve Üstünde İngilizce Yazı Yazıyor!

Eymen
Samsung Telefonda Odak Ve Kamera Sorunu