Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A34 5g Pil Sorunu

04 Nisan 2024 18:25

04.02.2024 tarihinde yani tam 2 ay önce Vatan mağazasından almış olduğum Samsung a34 marka telefonum ile son 10 gündür 4 kez Smart Tutor bağlantısı ile pil sağlığı testi yapıldı. Test sonucunda 27 şarj döngüsü ile batarya sağlığı 92 ye düşmüş. Ve iki gün önce tekrar yapılan testte ise 30 şarj ile 91 e kadar gerilemiş. 3 Nisan 2024 yani dün Bursa Osmangazi de ki Samsung yetkili servisine götürdüm orada da veriler aynı çıktı. Ben telefonu değişimini istediğimi belirttim. Bana dedikleri cevap pil sağlığı 85 e düşünce tekrar gelin pili değiştirelim. Zaten 2 ayda 90 olmuş batarya bir ay sonra 85 olur. Ben sıfır telefon alıp her ay işten izin alacağım sizin servisinize geleceğim. Ben neden sıfır telefon aldım o zaman. Kusurlu telefon satıp arkasında durmuyorlar. Daha telefonun jelatini üzerinde ve bu telefonun daha ilk taksitini ödedim. Tüketici haklarınada şikayet edeceğim şimdi

16 Nisan 2024 18:00

04.02.2024 tarihinde Vatan mağazasından almış olduğum Samsung Galaxy a34 marka cihazımı 26.03.2024 tarihinde yani bir buçuk ay olunca Smart Tutor uygulaması ile Samsung müşteri temsilcisi yaptığı test sonucunda pil sağlığı 27 şarj döngüsü ile 92 olmuş. Daha sonra tekrar bakalım dediler. 30 şarj ile 91 e düştü ve son olarak da 35 şarj ile 90 a kadar geriledi pil sağlığı. Bana yetkili servise götürüp orada gereken testler yapılsın dediler. Servise götürdüm ve bugün bana telefonda hiçbir problem yok diyorlar. Peki pil sağlığı bu kadar düşüş yaşıyor. Bu sorun değil mi diyorum. Bana sorun yok diyorlar. Sıfır telefon alıp rezil olmak böyle bir şey. Tek çözüm Tüketici Hakları. Oraya da başvuru yapacağım.

03 Ocak 2024 20:55
Samsung Telefon Samsung Etlik Yetkili Servisi Ve Galaxy A54 Şarj Sorunu
Zümre sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 15:38

25 Ekim 2023 18:47
Umut sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 23:33
Samsung Telefon Yeni Alınan Telefonun IMEI Sorunu Ve Mağduriyet