Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Samsung A14 Video Yavaşlığı!

24 Eylül 2023 13:40

Samsung Galaxy a14 modeli telefonda videolarda sıkıntı yaşıyorum. Aldığım ilk günden itibaren hem de. Aldığım ilk gün arayıp iade etmek istedim kutusu acildi diye kabul edilmedi. 1 ay olmadan 3 kez müşteri hizmetlerini arayıp şikayet bildirdim. En son 1 ay olmadan yine teknik servise gönderdim. Teknik servis format atıp yazilim güncelleyip göndermiş ama sonuç hala. Samsung Members uygulamasından şikayet bildirdim sorun hala düzelmedi. Bu nasıl bir firmadan ısrarla sıkıntılı olduğunu söylediğim halde iade almıyor. Artık çözüme ulaştırılsın ve telefonum iade alınsın istiyorum.

05 Ekim 2023 17:23

Samsung Galaxy A14 pişmanlıktır. Ağustosun 10nda aldığım telefonum sosyal medyada videolarda yavaşlama sesle görüntünün uymaması gibi şikayetler yüzünden 1 ay olmadan eylülün 6snda servise gönderdim. Telefonda sıkıntı olmadığını söyleyip yazilim güncelleyip format atıp geri gönderdiler. Telefon geldiğinde sıkıntı hala devam ediyordu. Telefonuma uzaktan bağlantı ile iletisim kurdular ve sıkıntıyı yine çözemediler. Telefonumu eylülün 28nde tekrar servise gönderdim içerisine de sıkıntıyla ilgili videolar yükledim. Telefonuma yine format atıp geri göndermişler üstelikte ekran koruyucu filmini de sökmüşler onla alakalı bir durum olmadığı halde. Israrla iade istememe rağmen beni oyalıyor ve sürekli geçiştiriyorlar. Bu kadar vurdumduymaz bir marka görmedim müşteriyi bu kadar perişan etmeye hakları yok. Telefonumun iadesini istiyorum! Videoları yüklüyorum almak isteyen ona göre karar verip alsın

24 Eylül 2023 14:58 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ertan sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2024 13:17

Yeni Aldığım Samsung A15 Telefonda Bir Hafta Sonra Donma

04 Nisan 2024 12:42
Yeni Aldığım Samsung A15 Telefonda Bir Hafta Sonra Donma
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon A14 Cihazı Sürekli Donuyor

20 Eylül 2023 17:10