Murat sonuçtan çok memnun

06 Eylül 2024 23:17

Merhaba, mutfak dolabımda Samet A.Ş. fren sistemli raylar kullanılmış fakat şu anda çekmece yerinde durmuyor. 4 adet klips yerinde kırılmış. 3 senedir çok güzel bir şekilde kullanıyorum ama malzemeyi internette aramama rağmen bulamadım. Şirketin kullanıcılarına destek verdiğini gördüm. Çok güzel bir yaklaşım, tebrik ediyorum. Bana da yardımcı olursanız sevinirim.

10 Eylül 2024 09:30

Samet aş firmasından Nuh bey iletişime geçti ücretsiz olarak kargoya verilecekmiş çok teşekkürler ürünün arkasında duran bir firma inşallah başka firmalarada örnek olur

12 Eylül 2024 10:17

Ürünlerin üretim aşamasında olduğu söylendi bekliyoruz ürün elime geçtiğinde tekrar buradan yazacağım

19 Eylül 2024 10:22 (Şikayetten 12 gün sonra)

Ürün 1Z1E02506800394994 ilgili referans numarası ile adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

19 Eylül 2024 16:11

Çok teşekkür ederim ürün elime ulaştı taktım sorun çözüldü

19 Eylül 2024 16:45

Değerli vaktinizi ayırıp memnuniyetinizi ilettiğiniz için biz size çok teşekkür ederiz.Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, iyi günler dileriz.

Süleyman
Süleyman

Merhabalar aynı şekilde bizim de klipslerimiz kırıldı klipslerden temin edemedim sizin yardımcı olduğunuzu öğrendim banada temin ederseniz çok sevinirim

Savaş sonuçtan çok memnun

14 Aralık 2024 23:19
"Çekmece rayı kırılan parçayı anında kargoya vergiler. Teşekkür ederim"
Mutfak Dolaplarındaki Fren Sistemi Sorunu
Ayhan sonuçtan çok memnun

05 Mart 2025 00:52
"Merhabalar, Ürün elime ulaştı teşekkür ederim bu şekilde yapmış oldukları işin arkasında durmaları gerçekten çok güzel firma kendi kalitesini göstermekte"