22 Temmuz 2024 16:10456

Merhaba mutfağımda çift açılır kapaklı dolaplar var. İçinde samet marka üzerinde duolift yazan gri mekanizma vardı. Bu üründe sorun yaşadığım için bana samet multilift beyaz olan ürününüzü önerdiler onlardan aldım. Bu üründe daha senesini doldurmadan bozuldu. Samet marka çift açılır kapak pistonlarının arızalı olduğunu düşünüyor ve şikayet ediyorum. Benim mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

22 Temmuz 2024 17:46 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sizlerden gelen talep, öneri ve ihtiyaçlar firmamız için çok önemli olup, ilgili birimler tarafından değerlendirilerek çözümleri için hızlı bir şekilde çalışılmaktadır. Teknik tanıtım ekibimiz sizinle iletişime geçerek konu hakkında bilgilendirme yapacaktır. Çalışma saatlerimiz p.tesi/cuma 08:00 /17:00(GMT +3)Tekrar yardıma ihtiyaç duymanız halinde yardımcı olabileceğimizi bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

30 Temmuz 2024 16:24

Ürün adresinize kargo yapılmıştır. Tekrar başka bir konuda yardıma ihtiyaç duymanız halinde iletişimde olmaktan mutluluk duyacağımızı bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.

26 Aralık 2024 22:15633

"Samet firmasına çok teşekkür ederim, mağduriyetimi çok hızlı çözdü, talebimi ilettiğim ertesi gün tarafıma ulaşarak parçaları ücretsiz bir şekilde kargoya verdi,2 gün içinde elimde oldu, pistonları taktim ve çözüldü."

Duolift Kapak Mekanizmasında Sürekli Arıza Sorunu

25 Mayıs 2025 08:57260

"Teşekkürler"

Duolift Kapak Mekanizmasında Sürekli Arıza Sorunu

Samet A.Ş Duolift Piston Sorunu

1 Ekim 2023 12:141.374

"Sorunum giderildi. İlginiz için teşekkür ederim."

3 Mart 2025 15:04556

Evimin mutfak dolaplarında Samet Duolift 720 kodlu katlanır kapak kullanıyorum. Kullanılan Samet Duolift 720 kodlu ürün ...

1 Yorum

Tümünü Gör