Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Ve Nöroloji Raporunu Alamıyorum

17 Ağustos 2023 17:07

14 Ağustos 2023 günü Sakarya beşköprü aile hekimliğine yivsiz av tüfeği ruhsatımı yenilemek için sağlık raporu almak için başvurdum. Beni kadın doğum ve çocuk Hastanesi ek binasında bulunan psikoloji ve nöroloji servisine sevk etti. Psikoloji raporunu elden fiziksel olarak aldım nöroloji raporu hemen e-nabızdan indirebilirsiniz dediler. Ve aile hekimine tekrar döndüm online göremediğini ve bu yüzden işlem yapamadığını söyledi. Tekrar hastaneye döndüm nöroloji servisi bize ne biz yükledik bundan sonrası bizi ilgilendirmez dedi hastaneyi aradım hasta hakları ile görüştürmediler pandemi kampüsü merkez kampüs o kampüs bu kampüs derken herkes birbirine yönlendirdi. Bende 184 çağrı merkezine aynı gün kayıt bıraktım ve her gün aranıp kendi oluşturduğum yazı bana tekrar okunuyor ve sizi bilgilendirdik diye açıklama yapılıyor.
Yivsiz av tüfeği ruhsatı yenileme sürem kısalıyor. Parasını ödediğim 2 sağlık raporunu bir türlü alamıyorum. Bu ücretsiz bir işlemde değil parasını verdim ve sağlam raporu verdiler hizmeti neden alamıyorum ve neden kimse çalışmak istemiyor.
Hatta 0264 274 **** olan ek binayı bir aramamda hasta haklarını soruyorum bilmiyorum öyle bir şey yok bizim hastanede gibi bir şey söyleniyor.
Sağlık Bakanlığına 4 bin Suriyeli istihdam ediyor diye kızıyorduk ama gerekli olduğunu şimdi anlıyoruz.
Sonuç olarak ücretini ödediğim raporlarımı istiyorum lütfen

22 Ağustos 2023 13:22

Bir raporu 8. Günde de internete yükleyememenin mazereti ne olabilir merak ediyorum.

28 Ağustos 2023 14:50

Devlet Hastanesi ve bir adet raporu 2. Hafta dolduğunda da yüklemeyi beceremedi. Bir de acil notu var. Allah kimseyi hasta olarak düşürmesin buraya

29 Ağustos 2023 15:39

Hala raporu yüklemeyi beceremediler :) Sakarya devlet (Hastanesi) (*_*)

30 Ağustos 2023 15:36

Maalesef bugünde bir adet raporu internete yüklemeyi beceremediler. Hala bekliyoruz

31 Ağustos 2023 11:26

Maalesef bugünde bir adet raporu yüklemeyi beceremediler bugün emniyetin başvuruyu kabul etmesi için son gün. Bu hastanelerin beceriksizlikleri yüzünden süre uzatılacak deniyor uzatılmazsa hak kaybına uğrayacağım için davalık olacağız.

01 Eylül 2023 14:26

Bugünde 1 adet raporu yüklemeyi beceremedi hastane, buraya hasta olup düşenlere üzülüyorum. Bürokrasi olarak hakkını arayabileceğin ya da yaptığın şikayetin karşılığını görebileceğin bir mercide yok. Yazık olmuş ülkeme

04 Eylül 2023 20:57

CİMER'e şikayette bulunmuştum hekime başvurun diye yazmışlar. Hangi muhteşem zeka ürünü yazdı o yazıyı çok merak ediyorum. Biz bunu nasıl düşünemedik yazacaktık ki, düşünüp yazmış hekimin cevabınıda başvuruya ekleyip belgelendirmişiz. Maalesef hastane de liyakat yok. Hekime başvurmasam oradan oraya yönlendirilmesem buralara niye yazayım zeka küpü...

Hastanede Saygısız Ve İlgisiz Davranış Moralimi Bozdu

Oğuzhan
04 Kasım 22:59
Dilaver sonuçtan hiç memnun değil

3 Yıl Bekleyip Hiçbir Sonuç Alamamak: Hastanede Mağduriyet

Dilaver
05 Eylül 14:49

Romatoloji Bölümünde İlgisizlik Ve Randevu Sorunu

Zuhal
12 Ağustos 21:07
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Tıbbi Müdahale Sonucu Tekrarlanan Kürtaj

Abdullah