Yavuz
01 Mart 2024 15:31

Saka Su mobil uygulamasından verdiğim siparişte İyzico tarafından paranın çekildiğini fakat siparişimin oluşturulmadığını görüyorum. Bu sorun İyzico ödeme sisteminde çok sık yaşanıyor. Kaynağının ödeme sistemi entegrasyonunu yapan şirketler olduğunu düşünüyorum. Fakat sürecin nasıl işleyeceğini bildiğim için şikayet ediyorum. Artık yeter. Saka 'Bizde görünmüyor.' diyecek, İyzico 'Biz firmaya ilettik.' diyecek ve topu birbirine atacaklar. Lütfen birisi ödenmiş olan parayı bulup bana geri göndersin. Şikayet etmeden çözülmeyeceğini biliyorum. Bu arada Saka Su çalışanı arkadaşıma ödemeyi gösterdim ve kendisi suyu bırakıp gitti. Şirketlerin sorunlarını insanlar çözmeye çalışıyor, fakat yine de biliyorum ki o da siparişimi görmeyecek ve ona da ekstra iş çıkacak. O yüzden ne o arkadaşa ne de bana ek iş çıkarmayın. Sayın Saka finans ekibi, İyzico size ilettiğini biliyorum. Ekte ekran görüntüsü de var. Bence bugün alan pek çok müşteri de aynı sorunu yaşıyor. Ödeme sistemini güncellediğiniz için entegrasyonda bir hata var.

02 Mart 2024 11:11 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, SAKA Müşteri İletişim Merkezi

Yağmur
30 Eylül 2023 15:57
Emrah sonuçtan memnun

Emrah
18 Temmuz 2023 18:40

Canan
07 Temmuz 2023 23:50
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
19 Eylül 2023 08:15
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 17:28