24 Aralık 2024 15:463.944

Pazar günü akşam internet üzerinden 1 adet Stanley termos 299,00 TL görünce aldım. Benim ekranlarım bankadan gelen kodu girinceye kadar 299 TL idi. Ödemeyi eşimin kartı üzerinden yaptım. O da gelen kodu bana söyledi, girdim. Meğer firma ödemeyi 34.599 TL olarak çekmiş.

Ertesi sabah eşim bir aradı. Biz şoktayız. Üstelik ürünü şok marketlerinden aldığımızı sanıyoruz, fakat ödemeyi bankadan gelen mailden de anlaşıldığı üzere memnunal firması almış görünüyor. Firmayı hem ben, hem eşim aradı, [email protected] üzerinden mail göndermemiz söylendi.

Maili gönderdik, mesaj attılar siparişi iptal ettiklerini, ödemenin iadesi olacağını, bizim farklı bir site üzerinden işlem yaptığımızı söylediler. Velev ki öyle bile olsa, bu ödemeyi neden ayşe fatma değildi, memnunal çekti. Siparişi iptal ettiyse, işlem iadesi birkaç dakika süren bir iş.

Söz konusu firmanın işlem iptali yaptığına göre, ödemeyi derhal iptal etmesini arz ederiz. Bankadan gelen mesaj bilgileri aşağıdadır. İşlem tarihi: 22.12.2024
işlem saati: 18:35 işlem tutarı: 34.599,00 kartın son dört hanesi: 7825.

İşlem yapan firma: s /memnunalcom İstanbul adlı firmada kurumda işlem yapılmıştır. Bilgi için 08502200000.

24 Aralık 2024 16:51

İşlem size ait değilse, güvenli bir siteden de yapılmamış para neden sizin hesabınızda. Banka beden sizin bilgilerinizi veriyor. Kötü kişilerinin çektiği para neden size geçiyor. Üstelik banka iade işlemi yapılmadığını söyledi. İptal işlemini gerçekleştirmişsiniz. Ben sizi şimdi bir de Ciner e şikayet etmez miyim. İki gündür sinir sistemlerimiz iflas etti. Aklımızla alay mı ediyorsunuz. Üstelik sizi defalarca kez aradık. Ben sizden bir şey de almadiysam, siz bu meblağı neyin karşılığında olarak çektiniz.

25 Aralık 2024 11:41

Ödeme bu sabah eşimin banka kartına iade edilmiş.

Doga
Doga
4 Mart 2025 00:46

Merhabalar aynı durumu yaşadık rica etsem para iadenizi nasıl aldığınızın söyleyebilir misiniz banka mı yardımcı oldu? Genelde ücreti iade etmiyorlar da yasal yollara mı başvurdunuz?

İffet
İffet
31 Aralık 2024 04:28

Merhabalar aynı şey bu hafta sonu itibariyle bizim de başımıza geldi. 36 bin tl çekildi ve şoktan Stanley termos aldım. Ve şu an inanılmaz şoktayız sizin iadeniz yapıldı sanırsam bizde aynı yolunu izleyelim 😟

Stanley Termos Almak İsterken 599 TL Yerine 54.999 TL Çekildi Bankam Yardımcı Olmadı

Seçil
6 Ağustos 2025 16:086.191

5 Ağustos 2025 tarihinde saat 13.10 civarında Instagram’daki Şok market ilanı üzerinden bir internet sitesinden Stanley ...

1 Destek10 Yorum

Tümünü Gör
Sahte Web Sitesi Yanılttı!

Sahte Web SitesiYanılttı!

Zafer