PTT Kargo PTT'den Arıyoruz Kırmızı Mühürlü Tebligat Var Yalanı

15 Ağustos 2024 10:37

0546********87 numaradan PTT'den arıyoruz, adınıza kırmızı mühürlü tebligat var, gelip alın diyorlar. Ama öncesinde avukat süsü verilmiş başka bir numaraya (+905*******12 09) yönlendiriyorlar. Uzlaşma maliyesi ayağına para çarpmaya çalışıyorlar. Dikkat etmekte fayda var.

Kadir
Kadir

Az önce 541 9*****1 numarasından arayıp İstanbul Fatih PTT şubesinden arıyoruz kırmızı mühürlü postanız var gelip almanız gerekiyor falan dedi. Almayacaksanız eğer Anadolu Adliyesinden A*** E*** Y*** size göndermiş kırmızı mühürlü olduğu için teslim almanız lazım biz açamıyoruz. Almayacaksanız kendisiyle iletişime geçebilirsiniz deyip 053****** numarasını paylaştı. Bende KVKK gereği gönderenin iletişim numarasını nasıl paylaşırsınız dedim? Ben sizin için gerekeni yaptım dedi suratıma kapattı. Böyle şeylerde endişe duyabilirsiniz anlıyorum fakat soğuk kanlı olun.

Rumeysa
Rumeysa

Bana da aynı şekilde arama yapıldı. PTT yi aradım direk tabi. Onlar da su an sizinle ilgili bir kayıt görmüyorum ama bu olmadığı anlamına gelmez şubeye gidip sorun seklinde cevap verdi. Tabii ki gitmedim. PTT neden beni bir avukata yonlendirsin. Gel postanı al der biter yani. Gerçekten çok hoşlar

Kenan
Kenan

Beyefendi benzeri bana da oldu. Sinop'ta yaşıyorum. Adıma Sarıyer PTT ye tebligat gitmiş. SPK dava açmış güya. Av. İbrahim Aksoy adında birinin telefonunu verdi. Aradım. 27 Temmuzda tebligat gelmiş 20.08.2024 son günmüş. 27.000 para istiyor, geri ödenecek, 700 TL masrafı var diyor

Telefonla Gelen Sahte Tebligat Ve Zamanla Yarış

04 Şubat 2025 16:17

08 Ekim 2024 15:24

Devlet Kurumları Ve STK'lar Adıyla Dolandırıcılık Alakam Olmayan Yerlerden Gelen Mesajlar

20 Mart 2024 15:13