15 Şubat 2024 13:32

Prof. Saraçoğlu adı kullanılarak 0212 515 00 24 numaralı bir siteden 'doğal antibiyotik' olarak tanıtılan ve dört adedi 599 Türk Lirası karşılığında 300 gram ağırlığında kapıda ödeme seçeneğiyle ürün satın aldım. Barkodunu okuttuğumda ürünün sahte olduğunu anladım. İade işlemi için iletişim kurmaya çalıştığımda telefonuma cevap alamadım ve mesajlarıma geri dönüş yapılmadı. Ürünlerin iadesini ve ödediğim paranın tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Prof. Saraçoğlu'ndan şikayetçi olduğumu belirtmek istiyorum ve bir an önce ücretimin iadesini talep ediyorum.

Bekir
Bekir

Bende almadığın için kargo yu şirketi zarar a uğrattığım için ceza ödeyecekmişim böyle bir saçmalık var mı

Arzu
Arzu

Aynı durum benim de başıma geldi beyefendi hakkımı helal etmiyorum bu para iadesi hiçbir zaman olmayacak sahte site sahte şirket çünkü size bir şey sormak istiyorum bu ürünleri kullandınız mı acaba biz kullanmaya cesaret edemiyoruz nedir ne değildir sizin attığınız fotoğraftaki ürünün aynısı cevap yazarsanız çok makbule geçer iyi günler

Zehra
Zehra

Evet bize de aynı kişi macun yerine reçel göndermiş

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 17:23
Prof Saraçoğlu Adı Altında Yanıltma İle Yanlış Ürün Geldi
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Prof. Saraçoğlu Adı Altında Yapılan Usulsüzlük Astra-Pro Geven Dikeni

26 Ağustos 2024 18:54