11 Haziran 2024 17:231.164

Diş Eti rahatsızlığı için Profesör Doktor Saraçoğlu'nun da reklamını yaptığı bitkisel ürünü satın aldım, ancak ürün beklediğim gibi çıkmadı. İletişim kurabileceğim bir numara bulunmuyor ve iadesini yapmak istiyorum, fakat kimse ilgilenmiyor. Sina Grup Reklam Hizmetleri Limited Şirketi'nden ilgilenilmesini bekliyorum. Bu ürün, diş Eti rahatsızlığı için herhangi bir alakası olmadığını düşünüyorum. Bir an önce paramın iadesini istiyorum ve yetkililerin bir an önce bu konuya el atmalarını talep ediyorum.

1 Destek

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Prof. Saraçoğlu Adı Altında Yapılan Usulsüzlük Astra-Pro Geven Dikeni

Ayşegül
26 Ağustos 2024 18:5410.139

Ben diş Eti rahatsızlığın için sipariş verdim. Saraçoğlu in konuştuğu videolara denk geldim, sahte olduğunu düşünmediğim...

3 Destek2 Yorum

Prof Saraçoğlu adı kullanılarak Yanlış Ürün Ve Güven Sorunu

Nebile
21 Ağustos 2024 11:42743

Diş Eti çekilmesi için aldım, güya alakasız bir şey geldi. Bilmem ne sütüymüş. Saraçoğlu güvenilir dedik, yalan çıktı. P...

Prof Saraçoğlu Adı Altında Yanıltama İle Dış Eti İçin İstediğim Ürün Yerine Yanlış Ürün Alma

Arda
11 Haziran 2024 17:23754

Dış Eti için istediğim ürün yerine soğuk algınlığı gibi bir ürün aldım. Sina Reklam Grubu'nun telefon numarası, adresi v...

Tümünü Gör
Sahte Web Sitesi Yanılttı!

Sahte Web SitesiYanılttı!

Zafer