Kabasakalonline.com sahte sitesi üzerinden yapılan Hesap Alış-satış Mağdurları

Kabasakalonline.com sahte sitesi üzerinden yapılan  Hesap Alış-satış Mağdurları
03 Temmuz 2024 12:43

Kabasakal adlı sitede PUBG mobile hesabı satışı için ilan paylaştım. Birisi iletişime geçti video istedi. Fiyatta anlaştık fiyatı düşürdüm biraz. Sonrasında hesabı satın aldığını belirtti pek vakit geçmeden satış işlemlerini tamamlamak için KABASAKAL'dan telefonuma SMS geldi. SMS'e girip bağlantıya tıkladım devir işlemini gerçekleştirdim. Acil Nakit ihtiyacından satışa koymuştum. Hem hesaptaki emeğim gitti, hem para gelmedi. Kabasakala ulaşmaya çalıştığımdada bot işime yaramayan bilgiler sağlıyordu. Hiçbir yönerge mevcut değildi. Meğersem birebir Kabasakal temasını kopyalamışlar. SMS olayını nasıl yaptılar bilmiyorum, sistem kurmuşlar. Kabasakala mail atıp durumu bildirdiğimde çok ilgisiz bir cevap aldım. Neymiş böyle şeylere itibar etmeyecekmişiz. İş işten geçti öyle mi belirtiyorsunuz bunu. En azından sayfanıza "... Sakıncalı durumlar var itibar etmemelisiniz" diye ibare koysaydınız uyarı bakımından. Şikayet var platformuna girdiğimde benzer sorunların yaşandığını ve mağdurların olduğunu gördüm hepimiz için çok geç. Kabasakal firması da umarım en yakın zamanda ya bu durumlara el atar ya da kapanır gider. Sitenizde hiç optimize değil. Konuşmaları ekran videosuna da aldım. Ekran görüntüsü olarak da çektim hepsini paylaşmaya gerek duymuyorum çünkü zaten İlgilenen veya mağduriyetimizi gideren kimseler olmayacak. Siteniz üstünden benimle iletişime geçen şahsın bilgileri varsa vermenizi temenni ediyorum sadece.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 19:16

14 Haziran 2024 19:04