Kabasakalonline Sitesinden gelen şüpheli mesaj sonrası PUBG Hesap Satışında Yaşanan Sorunlar

02 Eylül 2024 13:58

Kabasakal adlı siteden 01 eylül 2024'de PUBG oyunumu satış için sitenize koydum, kabasakal adında bir mesaj geldi. Telefonuma ve link üzerinden mesajlaşma başladık. Satıcı olarak birisi almak istedi. 50000 ₺'ye sonra link üzerinden mesajlaşmaya başladık. Yönlendirmeye başladı. Oyuna girmemi istedi.

Bağlı hesapların fotoğraflarını istedi. Paylaştım. Sonrasında hesabınızın 02 eylül 2024 saat 12:00'de karşı taraf tarafından kullanılacağını söylediler. Dedim ben paramı nasıl alacağım, şu an paranız havuzda dediler ve 25000₺ IBAN numarasına atmanız takdirde size 75000₺ olarak geri ödeyeceklerini söylediler, yoksa 12 hafta bekleme süresi olduğunu söylediler. Ben de beklememek adına bu işlemleri yaptım.

Sabah 09:00'da 2 farklı kişiye ve IBAN'a toplam 43000 ₺ para attım: 13000₺, 10000₺, 10000₺, 1000₺. Sebep havale fazla olduğunda dikkat çekebilirmiş ve açıklamama yazmamam lazımmış. Dekontları mevcut: s*** s*** ve f** y*** adına sipay elektronik para ve ödeme hizmetleri a. Ş. Saat 10:00'da paramın hesabıma geçeceği söylenmiş ve beklemeye başladım. Sonra iş yerine geldim, yanıltılmış olabileceğimi düşünerek link üzerinden tekrar iletişime geçtim.

Farklı bir email ile giriş yaptım ve konuşmaya başladım. Şu an havuzda 96000₺ paramın olduğunu ve 10000₺ daha atmam durumunda 106000₺'yi IBAN'ıma göndereceklerini söylüyorlar. Mağdurum ve bu kişilerden şikayetçiyim. Dönüş sağlarsanız sevinirim.

02 Eylül 2024 14:49

Bana hemen paramı iade edin savcılıkla görüştüm gönderilen IBAN'lar isimler hepsi mevcut gerekirse TV ye kadar çıkacağım yanınıza bırakmayacağım yedirmeyeceğim çocuğumun hakkını

Tuğba
Tuğba

Sorun halledildi mi. Ben de hesabımı satacağım ama sitelere güvenemiyorum.

Kasım
Kasım

Aynısı benim başımada geldi ben uyanana kadar 10 bin gitti hesabını alabildiniz bu sitede hiçbir şey yapmaz ilgilenmezler bile

Fatime

Parayı yolladığım IBAN'lar isimler falan Savcılığa verdim inş alamasam. Bile uğraşacağım. Onlarla

Onur sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 17:11

Hesap Satışında Yaşadığım Büyük Mağduriyet Ve Kayıp