Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2024 21:46

En uygun isimli firma, müşteri hizmetleri çağrı merkezi adı altında Google reklam veren çağrı merkezleri bulunmakta ve ben bu yolla bugün mağdur oldum. Maalesef bu tür konularda dikkat etmeme rağmen, 'En Uygun Müşteri Hizmetleri' ile görüştüğümü düşünerek 0850 242 29 86 numaralı telefondan bilet tarihi değişikliği ile ilgili hizmet almak üzere 1080 TL kredi kartımdan kesilmesi gerekti. 'E*** A**** Ç*' isminde bir şahıs tarafından çekilecekken, internet alışveriş limitimin dolması sebebiyle diğer kartımla 'Sistemim Ltd. London GB' adına kesinti yapıldı. Telefonu kapattığım gibi bir şüphe duydum ve uygulama içindeki müşteri hizmetleri çağrı merkezi ile görüştüm. Gerçek 'En Uygun Müşteri Hizmetleri' ile görüştüğümde, böyle bir işlem yapmadıklarını üzülerek öğrendim. Bu durum için Google'a reklam veriliyor ve en üstte 'En Uygun Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi Bilet İptali' yazıyor. Bu konuda firma neden bir önlem almıyor diye hayret ettim. Umarım başkaları benim yaşadığımı yaşamaz. Çocuğumun rızkının böyle gitmesi çok üzücü. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kart iptali yaptırdım ve ödemeye itiraz edeceğim. İnşallah olumlu bir sonuç alırım.

10 Temmuz 2024 11:45
Sahte Tapu Randevusu
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Lidio Ödeme Hizmetleri Online Alışverişte Yanıltmaca Ve Yanlış Çekim Sorunu

21 Aralık 2024 11:08

Halkbank Kartımdan Onayım Dışında Yüksek Miktarda Para Çekildi, Mağduriyetim Giderilmiyor

14 Ekim 2025 10:01