E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık PUBG Mobile Hesap Satışında Yanıltıldım

04 Eylül 2023 00:30

www.kabasakalonline.com sitesinden PUBG mobile hesap satışı için ilan verdim. Bir kişi bana numarasını vererek ciddi alıcı olduğunu söyledi ve WhatsApp üzerinden konuşmaya başladık. Hesabın benim olduğunu teyit geçmek için ilanın ekran fotoğraflarını istedi. (o sırada orjınal olmayan site wwwkabasakalonline.com diye açarak benim ilanımın birebir kopyasını yapmışlar.

Pazarlık yaptık şahısla, bana link attı. Birebir site ve ilanımın kopyasının oluştuğu bir link. Buraya tıkladım ve anlaştığımız fiyatı güncellememi söyledi güncelledim. Canlı destekten mesaj geldi ve o link üzerinden konuşmaya başladık. Her şeyi 4.4 lük yapıyorlardı, hesabımın şifresini ve e postasını verdim ve güya hesabı alıcı kişiye yönlendirdiler.

Daha sonra müşteri hizmetleri, ilk satışım olduğu için 3000 TL gönderip teyit geçmeleri gerektiğini söylediler. İnanmadığım halde bu suç örgütüne kandım ve 3000 TL gönderdim. Bana binbir türlü bahaneler sunarak benden uzaklaştılar. Her seferinde karşıma farklı bir etap çıkarttılar.

Benden kart bilgilerimi istediler CVC skn vb. Kapalı olan kartımın bilgilerini kendilerine verdim. (kartım kapalıydı zaten) buraya parayı atacaklarını söylediler. Sattığım hesabın birebir benzeri e posta oluşturarak telefondan hesaba giriş yapıp ekran fotoğrafı istediler. Her şey çok geçti, yanıltıldığımı fark edince aklım başıma geldi ve tuzaklarından çekildim, yavaş yavaş kartıma, telefonuma ve bütün şahsi hesaplarıma, bilgilerime çöküyorlardı.

Çok şükür kurtulduk az bir zararla bu tuzaktan. Benim için tecrübe oldu. Başkalarına olduğu zaman gülerdik, herkesin başına gelebilirmiş. Giden para oldu. Hesabımı kurtardım.

Kabasakalonline Sitesinden gelen şüpheli mesaj sonrası PUBG Hesap Satışında Yaşanan Sorunlar

02 Eylül 2024 13:58
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 19:16
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 09:22