Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Mall Mağazacılık Adı Altında Yanıltıcı İşlem

08 Temmuz 2024 00:48

TikTok Mall adı altında sözde TikTok mağazacılığı diyerek ve TikTok logosunu kullanarak yurt dışı şebeke, önce TikTok Mall adı altında mağaza açmamızı istiyor.

Daha sonra mağazaya ürün yerleştirip bu ürünleri satın alarak sipariş tamamlatıyorlar. Sözde yüzde elli kâr vadediyorlar. İş para çekmeye gelince bir sürü bahane uydurup daha fazla para yatırmamızı istiyorlar. 64.900 dolarımı vermiyorlar.

Mevlüt
Mevlüt
08 Temmuz 2024 02:14

TikTok çalışanı ve müdür olduğunu söyledi

Yorumlar (31)

Osman
Osman

Şu anda ne durumda bu olay

Serhat

Bu siteden uzak durun dolandırıcılık amacıyla kurulmuş. Sizinle hangi sosyal medya platformu üzerinden ve hangi ülkenin telefon numarasında temasa geçtiler?

Abdullah
Abdullah

Kardeşim ne yapmalıyız 15 bin dolar paramı alamıyorum savcılığa versek bir sonuç alabilir miyiz

Yaşam
Yaşam

Merhaba bir sorum olacak ilk başta güven kazanmak için kâr veriyorlar mı yoksa her seferinde alıp hiç vermiyorlar mı

Serhat

Kar vermiyorlar sürekli sipariş verilmiş gibi yapıp platforma para yatırmanı istiyorlar. Kar verseler de nihayetinde seni dolandırıyorlar. Uluslarasi dolandırıcılık örgütü bunlar. Türkiye'de de uzantıları vardır. Bildiğiniz bütün bilgileri toplayın Savcılığa şikayette bulunalım. Bir grup kurup oradan devam edelim

Tarık
Tarık

Merhaba bende aynı durumda kaldım ama benim yatırdığım para Türkiye'de ismi cismi belli kişilere aktardım bundan dolayı havale yaptığım şahıslara dava açabilir miyim ki

Serhat

Kim bunlar? Bu sitenin ortakları mi? Yani Türkiye'de uzantıları mi var? Eğer öyleyse Savcılık kanalıyla sorustuma baslatilabilir.

Mahmut
Mahmut

Parayı Binance borsa hesabına yatırtıyorlar oradan şarj ettiriyor 60 siparişi bitirdiğinde tâbi bu arada sipariş sırasında yüksek sipariş gösterip para yatırtıyorlar büyüterek en sonunda bir bahane bulup ödeme yapmayıp iletişimi ve girişi kesip hesabı bloke ediyorlar benim şu anda 25000dolar var çekemiyorum çözüm bulan varsa yardımcı olsun

Sezgin

Aynı problemi bana da yaptılar Mahmut

Cansu
Cansu

Merhaba, bizde aynı durumu yaşadık. Mağazayı kapatmak isteyince gelen siparişi karşılamazsanız T.C. Merkez bankasına bilgilerini vereceğiz, kredibiletini düşürteceğiz bunu bilmelisin vs diyorlar. Doğruluk payı var mı, siz durumu anladıktan sonra neler yaşadınız? Türkiye'deki bankalarınız vs ile ilgili sorun oldu mu?

İsmail

Abi merhaba bir çözüm bulabildin mi?

Kanka benimde aynı senin gibi oldu bende ne yapacağımı bilmiyorum birbirinize yardım edelim

Serhat

Semra hanim linkten tüm bilgileri nasıl alabilirler biraz açıklar misiniz? Uzmanlık alanınız mi yoksa düşünceniz mi? Sizinle nereden temasa geçtiler

Semra

Hakkınızda işlem yapamazlar unutmayan karşınızdaki TikTok değil! Onun adını kullanarak sizi TikTok olduğuna inandıran profesyonel bir grup. 36000dolarımız gitti. Yardım eder gibi bir miktar verip üzerini tatmamlayın siparişi tamamlayın bloke kalkar paranızı alırsınız dedi yani aslında yemlediler bizi. O TikTok ekranı sahte, aracı sahte, siparişler sahte, hesabınızda gözüken para sadece bir ekran resmi. Size arada çekebileceğiniz bir miktar gösteriyorlarsa bu da ticaret yaptığınızı sanasınız giye bir yemleme yöntemi. O Shop hesabını açarken size gönderdikleri linke tıkladığınızda sizin telefonunuza girdiler tüm bilgiler onların kontrolünde. Hatta o bilgilerle adınıza sahte hesaplar açılmış olma ihtimali var. Para göndermeyi kesin. Yurt dışında değiller bu bir yalan ama siz muhtemelen tüm paraları yurt dışı hesaplarınagönderdiniz bu yüzden takibi yok kurtarmanız imkansız üstelik sanal para. Daha fazla batmadan kurtulun.

Şahin
Şahin

Mehmet bey, peki sizin dediğini bu sistemle çalışan site yasal mı?

Emre

Bende de aynı sorun var 6000 bin dolarım şu an sitede var çekmem için banada tekrar para yatırmam gerektiğini söylüyorlar bir çözüm buldunuzmu

İsmail

Abi merhaba bir çözüm bulabildin mi?

Serkan
Serkan

Mehmet sen ne düşünüyorsun bende girmeyi düşünüyorum. Sakıncalı bir durum var mı sence

Ömer
Ömer

Savcılığa gittiniz mi Benim de başıma aynısı geldi

Oktay
Oktay

Girme

Hakan
Hakan

Aynı durum bende de var peki bu duruma ne yapmamız lazım bilgisi olan var mı. Çok organize. Merak edip yapan varsa bir an önce kurtarsın kendini.

İsmail

Abi bir çözüm bulabildin mi?

Semra

Aynı sıkıntıyı bende yaşadım ama senin gibi değil. Mehmetin yazmış olduğu yorumla. C sınıdı merchant olarak para kaybı yaşadım. Mağaza kapatmam için benden 1000 USDT istiyor 2600 dolar kaybettim

Sezgin

Mehmet benimde aynı Merchant olarak sıkıntı yaşadım

Semra

Merhaba İbo, Tik Tok Mall hiçbir zaman %50 kar vaat edemez. Eğer yeni başladıysan, C-level merchant olursun ve %10 kar alırsın. A-level merchant olursan %20 kar alırsın. Ama etrafta senin gibi şikayet eden kişiler gördüm. Peki Tik Tok Customer Service'e sordun mu bu konuyu?

Emre

Ben c seviyesindeydim ve şu anda içeride 11 bin dolar param var çekemiyorum paramı çekmem için 3750 dolar dondurulmuş meblağı çekebilmem için istendi ve yatırmadım sürekli yolluyorlar sizin bilginiz varsa yardımcı olur musunuz

Semra

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Aliexpress Ve Alibaba Adı Altında Sahte Site!

15 Mayıs 2024 15:19

Sahte Alibaba Tuzaklarıyla Mağduriyet