Casibom Sitesi Güvenli Değil

18 Nisan 2024 23:28

Casibom 250 TL yatırımımı askıya aldı 2000 TL'ye tamamlamak zorundasınız diyerek canlı destek sistemden attı. Bunu neden yatırım yaparken bir uyarı vermiyor. Mecburiyete mahkum ediyorsunuz, sorusuna cevap alamadım, site tamamen güvensiz. Site yatırım yaparken canlı desteğe bağlanıp, bilgi alma veya yatırımlar ile ilgili bilgi aliniz uyarısı, neden yok diye sordum cevap yok. Yatırım miktarımı iade ediniz dedim etmediler. Ayrıca savcılığa da gerekeni ileteceğim.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Umut
Umut

Aynı şeyleri bende yaşadım 700 TL yatırım yaptım yatırmadılar hesaba kendi kafalarına göre limit koydular 3000 TL miş sözde alt limit yatırdığım şeyi bilmiyorum sanki

Serkan
Serkan

Casibom 500 TL yatırımımı askıya aldı 50000TL'ye tamamlamak zorundasınız diyerek canlı destek sistemden attı. Bunu neden yatırım yaparken bir uyarı vermiyor. Mecburiyete mahkum ediyorsunuz, sorusuna cevap alamadım, site tamamen güvensiz. Site yatırım yaparken canlı desteğe bağlanıp, bilgi alma veya yatırımlar ile ilgili bilgi aliniz uyarısı, neden yok diye sordum cevap yok. Yatırım miktarımı iade ediniz dedim etmediler. Ayrıca savcılığa da gerekeni ileteceğim.

Ahmet
Ahmet

Hesabımdan tüm paramı çektiler canlı destek yanıt vermiyor

Barışcan
Barışcan

Şimdi aynısını bana yaptılar hesaba yatırdım 200 TL 2000 altı olmadığı için askisiya alındı diyor şikayetçi yim

Sevgi
Sevgi

Tabi hesap bulunamaz! Çünkü yatırılıyor daha sonra size yazılıyor sizde hesap bilgisi i değişiyorsunuz! Yalandan konuşmayın! Bana 2000 başkasına 60000

Şefik
Şefik

1500 TL askıya alınmış 10000 TL'ye tamamlaman lazım diyorlar ne yapmam gerekir kardeşim bilgi verirmisin

Cihat sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2025 15:31

12 Mart 2025 13:05