Bahis Siteleri Adıyla Dolandırıcılık Yasadışı Bahis Oynama

17 Ağustos 2023 15:20

Bugün 0554 017 5*** numaralı telefondan arandım ve adıma bir tebligat geldiği yasadışı bahis oynadığım ama tebligat içeriğini görüntüleyemediklerini söyleyen bir kadınla görüştüm, bana avukat deniz soylu adında başka bir kadının numarasını verdi, bilgiyi ondan alabileceğimi iletti.

Avukat denilen vatandaşı aradığımda bahis oynadığım ve cezamın 32 bin tl olduğu ama 7 bin gibi bir rakama dosyanın kapanacağını söyledi. Tebligat ile ilgili hiçbir bilgi alamadım. Fatih PTT dağıtım müdürlüğünde olduğunu ve sadece oradan alabileceğimi söylediler. Avukat tekrar aradığımda asabileşir gibi oldu ve diksiyon o kadar akıcıydı ki telesekreter gibi konuşuyordu.

Dosya numarası istedim verdiler, fakat UYAP veya e-devlet üzerinde hiçbir kayıt bulamadım. Verdiklerine ait. Fatih PTT dağıtım müd. Arıyorum fakat ulaşamıyorum. Sanırım mesaj işini bırakıp artık bu şekilde de yanıltmaya başladılar.

Yorumlar (8)

Aslan

Hocam bir gelişme oldu mu?

Aleyna

Birebir aynı sorunu aynı adımlarla bende yaşadım PTT genel müdürlüğünü aradım bırak tebligatı adresime 3 aydır kargo dahi olmadığını söyledi şaka gibiler

Berat

Bugün aynısı başıma geldi ve e devlete girip baktım ve hiçbir dava ve ceza dosyası yoktu artık arıyorlar aklınızda bulunsun

Enes

Kardeşim beni de aradılar aynı şekilde var mı bir gelişme ben de şüphelendim para yatırdınız mı

Yiğit

Bende de hala bir şey yok, yaşayıp kesin sonuç gören varsa paylaşırsa sevinirim.

Bedir

Yiğit bey merhaba; aynı olayı bende yaşadım. Kişisel bilgilerimi falan söylediler. Ev adresi ana baba adı falan. Benden de 48 bin liralık cezayı 12 bin liraya kapatacaklarını söylediler. Telefon üzerinden yapacakmışım ödemeyi. Acaba sizin olayda bir gelişme oldu mu?

Bedir

Hayır.