Cumali sonuçtan hiç memnun değil

Sahnebet Bakiye Siliyor, Bitmeyen Çevrimler İstiyor, Ödeme Yapmıyor!

Cumali
03 Temmuz 2023 06:16

Sahnebet'e yatırım yaptım, bakiyem 1530 TL oldu. Çekim talebi verdim. Kural dışı hiçbir şey yapmadığım halde çekim talebim reddedilerek 530 TL bakiyem silindi, paramı ana paraya düşürdüler ve 1000 TL'lik 2.00 orandan kombine ile çevrim yapmamı söylediler. Bunu yapma sebeplerini sorduğumda uzun bir yazıyı kopyala yapıştır yapıp bana iftira atarak alakam olmayan şeylerle suçladılar. Sonrasında ısrarla öyle bir şey yapmadığımı söyleyince de aynı IP'den başka hesapla aynı maça başka bir bahis aldığımı söylediler. Kanıtlayın diyorum, bilgileri paylaşamayız diyorlar, sadece lafla iftira atıyorlar, paraya el koymak için nasıl olsa hakkını arayamıyorsun. Slotta çevirmek istediğimi söylediğimde kabul etmediler ve bakiyemin tamamını silmekle tehdit ettiler. Daha sonra kuponun toplam oranı mı 2.00 olacak diye özellikle sordum ve evet dediler. Ben de o şekilde çevrimi tamamladım ve emin olmak için canlı desteğe bağlandım. Çevrimimi dedikleri gibi tamamladığımı ve sonuçlandığında çekebilecek miyim diye sordum, evet çekebilirsiniz. Sorun yok dediler. Kuponlar sonuçlandığında sadece 4 tanesi tuttu ve 820 lira bakiyem oldu. Bu sefer çekim yapmayı denediğimde hesabımın çekim yapmasının engellendiğini gördüm. Canlı desteğe tekrar bağlandım ve yaptığım çevrimleri hiçbirini kabul etmediklerini söylediler. Her maç 2 oran olacak diyerek elimde ss olmasına rağmen önceki söylediklerini inkar ettiler... Sonrasında her maç 2 oran olacak şekilde tekrar çevrim yaptım, şansa 1 tane kupon tuttu ve param sıfırlanmadı, direkten döndük. Çekim talebi vermek istediğimde çekim işlemi yapmam yine engellendi, canlı desteğe bağlandım ve bana eskiden yaptığım kuponları söyleyerek ısrarla çevrimimi kabul etmediğini tekrardan çevirmem gerektiğini söylediler... Her bir detayın ss'ini ekliyorum. Ayrıca bu şikayeti sosyal medya ve tüm forumlarda da paylaşacağım.

profile profile profile

Hasan
Hasan

Kesinlikle kardeşim işleri güçleri garibanın 3 kurusunda ona göz dikmiş ekmeksizler

Hüseyin
Hüseyin

Bunlar dolandı herkese bildirmek lazım bana da üye ol sana özel deneme bonusu dediler kod verdiler oldum hemen kısa sürede bitti dedi yalan 10 dakika geçmedi daha

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sahabet Hesabımda Gizemli İşlemler: Kazancımın Kaybolduğu Anlar

04 Şubat 2025 23:48
Beyza sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Beyza
28 Haziran 2025 17:30
"1400 TL'yi düzenleyip hesabıma yolladılar. Teşekkürler..."