Yanlış İade: Laptop Yerine Kitap Geldi

Sahibinden.com üzerinden bireysel olarak param güvende ile bir yedek parça bilgisayar satısı yaptım. Alıcı ürünün iadesini istedi ve iadeyi kabul ettim. Bugün iade tarafıma ulaştı ve paketten laptop boyutlarında ve ağırlığında kitaplar çıktı. Sahibinden.com Müşteri hizmetlerini aradım fakat kimse ilgilenmedi. İlgili alıcı ve siteyi ilgili kurumlara bildirdim.
Sorunumun çözülmesini, tarafıma para iadesi veya ürün iadesi yapılmasını rica ediyorum.

29 Kasım 2024 15:15 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Burak
Burak
29 Kasım 2024 22:48

Alıcı beni suçluyor ve kısmi para iadesi yapabileceğini söylüyor ama ben cihazımı veya tam para iadesi istiyorum.

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Suat
Suat
6 Aralık 2024 13:54

Şu mağduriyeti yaşamamak için Artık insanların Kargo kutusunu poşetini Video kaydı alarak açmaya Alışması lazım Elinde bir kanıt olacak ki Her türlü İlgili yerlere Şikayet edebilsin

Kolpa
Kolpa
2 Aralık 2024 21:45

Malın guvendemıymıs kanka ne adamlarsınız da koptum gece gece TR de bunlar işlemez iyi ki taş vs koymamışlar okursun artık

Sahibinden Param Güvende İle Satış Pişmanlığı

Hasan

Sahibinden.com üzerinde kısa süre önce ikinci el ve yeni bilgisayar donanım parçaları satışına başladım. Şimdiye kadar h...

Sahibinden.com'un Parası Güvende

Onur

Sahibinden.com param güvende hizmetini kullanarak bir bilgisayar parçası aldım. Parçayı bilgisayara takıp denediğimde ça...

Sahibinden.com'un Parası Güvende
1 Yorum

Sahibinden Param Güvende Metodu İle Satış Hüsranı

Sahibinden ParamGüvende Metodu İle Satış Hüsranı

Ömer
Sahibinden  Philips Kahve Makinesi Hüsranı!

SahibindenPhilips Kahve Makinesi Hüsranı!

Ahmet
Sahibinden.com Yepy Mağduruyum!