Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Paket Düşürme Hakkımı Kullandırmıyor

Sahibinden.com Paket Düşürme Hakkımı Kullandırmıyor
14 Haziran 2024 01:46

Sahibinden.com firması ile uzun zamandan beri çalışmaktayım. Paketimin yıl dönümünde 100 lük paketimi 50'lik pakete düşürmek istediğimde müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bana bir tarih verdiler ve o zamana kadar kararımı belirtmemi istediler. Belirtilen tarihte aradığımda hakkım olmadığını ve 100'lük paketten tekrar fatura kestiler. Gerekli yazışma ve görüşmeler sonucunda inceleme başlatıp, müşteri hizmetleri ile yapılan ses kayıtlarını dinlediler. Sonuç olarak ben haklı bulundum ve bana fatura iadesi ve 2 defa özür kargosu gönderdiler. Kargo içerisinde özür mesajı ve Atelier Rebul marka kolonya gönderdiler. ( Dosya Numarası 16299073 )
Bu ay onlarla yaptığımız sözleşmede hakkım olan paket düşürme hakkımı kullanmak istedim. Kontrat yenileme zamanında yapılan yenilemelerde bu hakkımın korunduğunu bilerek müşteri hizmetlerini aradım ve hakkım olmadığını öğrendim. Önceki yaşadığım sıkıntıyı temsilciye ilettim ve inceleme başlattı. Aldığım yanıt ise 'İncelemeyi yaptım haklısınız ama size yardımcı olamıyorum.' yanıtını aldım. Yani o zaman sorunumu çözen arkadaşlar benim hakkımı korumamış olduklarını öğrendim. Saha çalışanı İ**** bey'i 2 kere farklı günlerde aradım ulaşamadım 3. De kendisine ulaştım ve sistemden yanıt bekleyin dedi. Bugün 3 hafta geçti ne beni arayan var ne de yardımcı olan. Sadece zamanında fatura kesen bir muhasebe var. Tabi bu arada sorunum çözülmediği gibi tekrar yüksekten fatura kesmeyi de ihmal etmediler. Yetkililerinin bana ulaşmasını ve benim mağduriyetimi gidermelerini istiyorum.

14 Haziran 2024 07:56 (Şikayetten 6 saat sonra)

Erdem
Erdem
19 Temmuz 2024 09:30

3 ay oldu hala sonuç yok. Beni arayıp size dönüş yapacağız diyorsunuz ama sonrasında telefonlarım çalmıyor. 15 Temmuz 2024 tarihinde tekrar sizleri aradım müşteri temsilcisiniz bile bir dosyanın bu kadar uzaması imkansız yorumunda bulundu. Bütün departmanlara yazdım dedi ve sizi muhakkak ararlar dedi yine arayan yok. Bu süreç içerisinde yarın 3. Faturamı da muhtemelen kesecekler. Ben hakkım olan paket indirme hakkımı kullanmak istediğimde hakkımı kullandırtmıyorlar, yanıt vermiyorlar üstüne üstlük fatura kesmeye devam ediyorlar. Bunun bir adı var ama… durum bu güncellemek istedim hiçbir şekilde muhatap bulamıyorum. Koskoca sahibinden firmasından. Yazık

Naim sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 22:58
Sahibinden.com Param Güvende Üzerinden Yaşadığım Sıkıntı
Koray sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 19:12
Engin sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 10:47
Sahibinden Kurumsal Üyelik Kabusu
Emre sonuçtan çok memnun

27 Mayıs 2025 13:37
"Param iade oldu teşekkürler"
Recep sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 23:29

Sahibinden Kategorileri