Sahibinden.com İlan Açılmıyor

20 Şubat 2024 17:37

20.02.2024 gece saat 01:00 civarında bir ilan girdim. İlan onaylandı ancak bilgisayardan ilanı açabiliyorken telefondan girenler ilana giremiyorlar. Saat 17:13 oldu hala çözemediler. Bir ilan hatasını çözmek bu kadar zor mu anlamadım. İnsanların ilanı görüntüleyemediği süre zarfında belki fırsatlar kaçırıyorum. Bunu nasıl telafi edeceklerini de merak ediyorum.

20 Şubat 2024 17:49 (Şikayetten 11 dakika sonra)

21 Şubat 2024 10:43

Selamlar, Dünden beri arıyorum müşteri hizmetlerini. Konuşuyoruz ama bir sonuç yok maalesef.

22 Şubat 2024 13:27

Dün de bugünde benimle tekrar iletişime geçtiler ancak sorunu çözemediler. Beklemedeyim. Yani 2. Gündeyiz ve hala sorunu çözemiyorlar. Müşteriyi mağdur etmek yerine tekrar ilan hakkı verip bu işi çözebilirlerdi belki.

02 Mart 2024 16:32

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

17 Ocak 2024 18:31
Sahibinden.com İlan Düzenleyememe Mağduriyeti
Sahibinden.com İlan Düzenleyememe Mağduriyeti
Cemile sonuçtan çok memnun

20 Haziran 2024 14:50
"Teşekkür ederim. Kartımdan fazla çekim yapılan tutar geri iade edildi."

İlan Model Yılı Hatası Ve Düzeltme Sorunu

05 Kasım 2024 06:35
Murat sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 10:48
Sahibinden İlan Atarken Oluşan Hataları Çözemiyorsunuz