Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Emlak Mağazası Açmadan Önce Bu Yazıyı Okuyun

06 Mart 2024 15:04

Merhaba, 04.03.2024 tarihinde sahibinden.com üzerinde emlak mağazası açmak için B**** K****** ile görüştük. Görüşmelerimiz hem e-posta yoluyla hem de telefonla gerçekleşmiştir. Defalarca en uygun paketi talep etmemize rağmen, bize yanlış ve eksik bilgi verilerek daha pahalı bir paket satılmıştır. Yeni kurulan bir ofis olduğumuz ve yeterli portföyümüz olmadığı için en düşük fiyatlı paketi istediğimizi defalarca belirttim. Ayrıca, firma olarak 14 yıldır vasıta kategorisinde kurumsal üye olduğumuzu ve bu bilginin sistemden kontrol edilebileceğini belirtmek isterim. Daha sonra fiyat konusu içime sinmediği için birkaç meslektaşıma danıştım. Onların 10'lu paket için ödediği tutara, bizim aldığımız paketin 25'li olanını kullandıklarını öğrendim. Müşteri hizmetlerini 06.03.2024 tarihinde iki kez aradım ve iki farklı temsilciyle görüştüm. Durumu anlattığımda, 'Yeni mağaza olduğunuz için paket fiyatınız diğerlerinden yüksek' denildi ve 'Size açılan mağaza zaten Pro Premium olarak en uygunu' ifadesi kullanıldı. Ancak, bir diğer temsilci en düşük tutarlı mağazanın Pro olduğunu ve 5.700 TL olduğunu söyledi. Bize satılan paket ise 10.000 TL civarındaydı. Sorun, defalarca sormamıza rağmen B**** K******'nun bize daha uygun fiyatlı bir Pro mağaza olduğunu ve bunun 5.700 TL olduğunu söylememiş olmasıdır. Sonuç olarak paket değişikliği istediğimde, 'İlk faturanız çıkması lazım, sistem izin vermiyor, değişim yapılamaz' gibi mantıksız bir gerekçe ile karşılaştım. İlk iki faturayı ödedikten sonra değişiklik yapabileceğim söylendi. İşlemler sadece kendi çıkarları doğrultusunda değerlendirilmiş ve müşteri memnuniyeti açısından hiçbir şey yapılmamıştır. Memnun kalmadım ve sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

07 Mart 2024 10:47 (Şikayetten 19 saat sonra)

12 Mart 2024 09:30

Farklı çağrı merkezi çalışanları tarafından 2 kez arandım sorunum çözülmedi özellikle ilk aramada çalışan arkadaş kendilerinin haklılığını hala iddaa etmeye çalıştı gerçekten çok garip bir tutum içerisindeydi. Son arayan beyefendi çözüm odaklı konuştu kayıtlar dinlendi size paket bilgisi detaylı verilmiş dedi bende evet içerik olarak bilgi verildi ama fiyat olarak uygun olan paketin fiyatı söylenmedi sadece pahalı olanın bilgisi verildi defalarca sormama rağmen laf kalabalığı ve aceleye getirilerek sizin için en uygunu bu vs vs diyerek geçiştirildi deyince haklısınız biz tekrar inceleyip dönelim dediler sonuç olarak ondanda somut bir şey göremedik sorunum çözülmedi

14 Mart 2024 16:23

Merhaba, Kullanıcımıza dönüş yapılarak şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilmiştir. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Can sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Taahhüdünü Yerine Getirmiyor.

22 Ağustos 2024 17:31
Hasan sonuçtan memnun değil

23 Eylül 2023 12:30

Sahibinden.com Şirketi Beni Yanılttı

11 Şubat 2024 16:17
Sahibinden.com Şirketi Beni Yanılttı
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2024 16:27
Canan sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 14:41

Sahibinden Kategorileri