Sahibinden Yanlış Fiyat Bilgisi Ve Durum Bilgisi

25 Nisan 2024 17:39

Sahibinden.com sitesinden Beylikdüzü lokasyonu olarak daire araştırıyoruz. İlanlarda belirtilen fiyatlarla yerinde gördüğümüz fiyatlar farklı oluyor. 'Gelin, bakalım' dediklerinde farklı bir fiyat söylüyorlar. Ayrıca, ilanda 'boş' olarak belirtilen daireye bakmak için İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna gittik. Oraya vardığımızda 'içinde kiracı var' dediler. Halbuki, gelmeden önce sormuştum ve 'buyurun gelin' yanıtını aldım. Neden 'kiracı var' demediklerini sorduğumda ise karşılaştığımız bir sürü laf kalabalığı oldu. İlanda daire boş gözüküyor fakat gerçekte öyle değil. Bu durum tamamen insanları yanıltmaktır. Devletimizin bu konuda ciddi yaptırımlar uygulaması gerektiğini düşünüyorum.

25 Nisan 2024 17:17

Belirtilen ilan aslını yansıtmıyor fiyatlar belirtilen fiyattan yüksek söyleniyor. İçerisinde kiracı olan bir daire boş olarak belirtilmiş ve ciddi anlamda güvensizlik oluşturuyor emlakçılar. Daire almak istiyoruz bir çok ilan yalan favoriye aldığım ilanları soruyorum gidip bakmak için ilanda belirtilenden farklı fiyat ya da metrekare çıkıyor

26 Nisan 2024 07:58 (Şikayetten 14 saat sonra)

28 Nisan 2024 15:21

Merhaba, Kullanıcımıza talebi ile ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. sahibinden.com servis ve hizmetleri ile ilgili şikayet, istek ve önerilerinizi sahibinden.com Yardım sayfamızdan göndererek iletebilirsiniz. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Sahibinden İlanlarında Güven Sorunu

23 Aralık 2024 11:18
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 21:58
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com'da Yalan Satılık Ev İlanları

29 Temmuz 2024 16:21