Sahibinden Pars Grup Sorun Yaşama

27 Nisan 2023 16:59

Sahibinden.com üzerinde açılmış olan 1094400163'numaralı ilan sahibi A**y*** isimli şahıs ile 23.04.2023 Saat 23:00 sularında ilandaki aracı görmek için randevulaştık. Araçtan anlamadığım için 24.04.2023 tarihinde ustam ile gelip araca tekrar bakacağımızı söyledim, A**y** isimli şahıs 650 TL kapora istedi ve usta aracı gördükten sonra içimize sinmediği takdirde iade edeceğini belirtti ve samimiyetine güvenerek 1000 TL havale gönderdim.
24 Nisan saat 10:00'da aracı tekrar ustamla görmeye gittik. İlan açıklamalarında bulunan 3,5 parça boya harici hatasız olduğunu belirttiği halde ellerinde bulunan ekspertiz raporunda sağ ön direkte boya olduğunu gördük. Ayrıca sol çamurluk ve 1 kapıda göçük ve aracın muhtelif yerlerinde derin çizikler mevcuttu ve araçta egzozdan duman atma sorunu vardı. Bu sebeple saat 12:57'de kendisine aracı almaktan vazgeçtiğimizi bildirdim ve göndermiş olduğum paranın iadesini talep ettim. Tahmin edeceğiniz üzere parayı göndermemekte ısrarcı. İlgili kişi Antalya'da Pars Grup adında bir gayrimenkul firması sahibi ve araç al sat yapan bir arkadaş.

27 Nisan 2023 17:38 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Temmuz 2025 19:11
satis-sonrasi-odeme-gecikmesi-ve-destek-hattindan-cozum-alinamiyor-1.jpg
Nergis sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Gayrimenkul Bilgilerinde Yanıltıcı İletişim Ve Güven Sorunu

06 Nisan 2025 20:53