Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 18:07

Sahibinden Otobid ile arabamı satmak için başvuru yaptım. Araba için 1.106.000 TL teklif verdiler. Merkezlerine gidince teklif 1.070.000 TL'ye düştü.

Burada sorun, yaklaşık 8000 kurumsal firmanın açık artırmaya gireceği söylenmesine rağmen, sadece 1 firma teklif verdi ve o da 1.071.000 TL teklif etti.

Teklifi kabul etmeyince de kredi kartımdan çektikleri 9500 TL'yi aldılar. Boşuna bu firmaların anlaşmalı oldukları eksperleri zengin etmeyin. Hem zaman hem para kaybı ile sonuçlanıyor.

profile profile profile
18 Kasım 2024 20:24 (Şikayetten 2 saat sonra)

23 Kasım 2024 14:50

3-4 defa aradılar sahibindenden. Çözüm önerileri ; merkezimize gelip yeniden değerlendirilip isteğiniz doğrultusunda (9500 TL provizyonu 2. Kez vererek ) açık artırmaya tekrar çıkarabiliriz. Zaten bunu ben kendim de gidip yapabilirim, çözüm diye böyle bir şey sunacaksanız hiç boş yere çözüm merkezi diye bir şey kurup boşa insan çalıştırıp paranızı kaybetmeyin.

Gökhan
Gökhan

Ben de yaşadım mecbur sattım binici olarak aracınıza talip olsam 1150 den yardımcı olur musunuz?

Erdi
Erdi

Sahibinden fena tokatlamış adamlar yolunda yine geçmiş olsun

Derin
Derin

Bir de TV de reklam üstüne reklam veriyorlar. Bir teklifli arttırmamı olur. Tam bir alicengiz oyunu sahnelenmiş 8000 firma deyip fiyat düşürüp elimizde bu var paranı alırız yoksa denmesi. Sonrada zimmete geçirilmesi üzücü. Destekliyorum

Sahibinden Ekspertiz Sonrası Şaşırtan Fiyat Düşüşü!

Çiyağer
22 Ocak 2025 11:20
Burak sonucu yetersiz buldu

02 Eylül 2024 18:16
Sahibinden.com Otobid Hem Maddi Hem Manevi Zarara Uğrattı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Bilgilendirme Ve Şeffaf Olmayan Açık Artırma Süreci

11 Ocak 2025 13:43