22 Temmuz 2024 18:16

22.07.2024 tarihinde Sahibinden Param Güvende ile Daikin Sensira inverter 12'lik klima alacaktım. G**** g****, sözde mimar olan bir kişi, yurt dışına taşınıyorum, 13 bin liraya anlaşalım diyerek bana WhatsApp üzerinden ilanı attı. Ben de tıklayarak Sahibinden sayfasına girdim. Orada ödeme kısmında s**** c** d***** IBAN yazıyordu. Parayı yolladım, beni bir numarada aradı. Sahibinden departman muhasebeden arıyorum diyerek konuştuk. İlan numarasını yazmadığımı, tekrar ödeme atarsam öncekini iade edeceğini söyleyerek ücret istedi. Ben de hesabımda para olmadığını ve yatıramayacağımı söyledim. O zaman siparişiniz gelmedi, askıda dedi. Ben de o zaman birazdan görüşelim dedim, hesabınıza bakiyemi açacaksınız dedi. Evet dedim, tamam arayacağım. 15 dakika sonra dedi, 1 saat sonra arayın dedim, hayır işlem beklemez o kadar dedi. Orada anladım ama geç oldu. Sahibinden'i aradım, maalesef böyle bir işlemleri olmadığını öğrendim. Yarın savcılığa gideceğim, bakalım ne olacak. Para kazanmanın kolay yolunu bulmuşlar, biz yapsak anında yakalanırız, ne hikmetse bunlara bir şey olmuyor. Aynı olay başıma geldi

22 Temmuz 2024 21:13 (Şikayetten 2 saat sonra)

Feyza
Feyza

Savcılıktan sonuç aldınız mı?

22 Temmuz 2024 00:48

30 Haziran 2024 12:14