Sahibinden Çamaşır Makinesi Satış Mağduriyeti

Sahibinden Çamaşır Makinesi Satış Mağduriyeti
13 Aralık 2023 15:03

Sahibinden.com'dan çamaşır makinesi almak istedik. Satın almak için iletişime geçtiğimiz satıcı bizi yönlendirdi. Ardından sahibinden.com adına bir numara bizi arayarak talimatlar verdi. Biz de para gönderimini gerçekleştirdik. Yanlışlık olduğunu söyleyerek tekrar gönderim yapmamızı ve ilk gönderdiğimiz parayı iade edeceğini belirterek bizi ikna etti. Aynı yöntemle üçüncü kez para gönderdikten sonra bir sorun olduğunu anladık. Depremzede olduğumuzu belirtmemize rağmen mağdur edildik. Bütün dekontlar elimizde ve şikayetçi olacağız. Gerekirse yarın M*** A***'ya konuyu ileteceğim. Şu an gerçekten mağdur durumdayım; çamaşır makinesi bozuldu ve yeni bir makine için paramız yetmiyordu. Uygun bir fiyata almak istedik. Depremzede olarak yaşadığımız bu durum karşısında acil bir çözüm bulunmasını istiyorum. 15 milyarım çocuklarımın rızkı gitti. Depremden dolayı zaten mağdur olduğumuzu bilerek bu durumu yaşatmanız doğru mu? Allah kimseye böyle bir durum yaşatmasın.

13 Aralık 2023 15:33 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Beyaz Eşyalar Teslim Edilmedi, İade Talebim Karşılanmıyor

20 Ekim 2025 15:35

Neslihan
24 Mart 2024 20:32
Güven Sorunu: Sahibinden.com Üzerinden Yaşadığım Mağduriyet
Recep sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 23:29

30 Nisan 2025 19:32
Param Güvende Sistemine Güvendim, Mağdur Oldum
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Ödemesi Yapıldı, Ürün Teslim Edilmedi Ve Tekrar Ödeme İstendi

Huseyin
11 Eylül 2025 18:12
camasir-makinesi-odemesi-yapildi-urun-teslim-edilmedi-ve-tekrar-odeme-istendi-3.pdf

Sahibinden Kategorileri