Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Piyasasındaki Şişirme Fiyatlar Gençlerin Geleceğini Tehdit Ediyor

04 Aralık 2024 20:14

Gençlerimiz ve çocuklarımızın geleceği için bunu yazma gereği hissettim. Burada herkes en azından duysun diye bunu özellikle detaylandırmadan yazmak istiyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımız sırf emlakçılar para kazansın diye ev fiyatlarını şişirerek, sırf komisyon alabilmek için insanları birbirine kırdıran bir sistem olarak görüyorum. Bunu yöneticilerin denetlemesini istiyorum. Özellikle rayiç bedel üzerinden değil, daha yüksek bedeller üzerinden satılan evler, geleceğimiz olan çocukların evlenememesine, ev alamamasına ve bu sebeple yuva kuramamasına sebep oluyor. Bu tip yanlış işler yüzünden gençlerimiz evlenemiyor. Bu durumun özellikle denetlenmesini ve bu piyasayı şişirenlerin üzerine gidilmesini talep ediyorum. Emlakçıların bu tür davranışları, çocuklarımızın ev alamamasına neden oluyor. Herkes bu sahibinden.com'a bakarak evinin fiyatını artırarak piyasayı şişiriyor. Onun için denetleme gereklidir. Tabii ki de her emlakçıyı kastetmiyorum.

04 Aralık 2024 20:19 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Emlak Sektöründeki Fahiş Fiyat Artışındaki Organize Hareket!

08 Kasım 2023 12:54
İlginç sonuçtan hiç memnun değil

İlginç
16 Mayıs 2024 11:09
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Kiralık Daire İlanlarında Keyfi Fiyat Artışları Ve Denetimsizlik

06 Mayıs 2025 23:19