Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Aldatıcı Araç İhalesi: Buhara Otomotiv Ve Sahibinden.com

Aldatıcı Araç İhalesi: Buhara Otomotiv Ve Sahibinden.com
Abdurrahman
28 Aralık 2024 09:44

Sahibinden.com ihale sitesinden 1 adet Ford Transit araç aldık. Bedelini peşin ödedik. Bu araç Buhara Otomotiv tarafından ihaleye çıkarılmış.

Aldığımızda motordan ses geldi ve derhal hem Buhara Otomotive hem de Sahibinden.com'a bilgi verdik.

Sahibinden.com firması bu konu ile ilgilenmedi bile. Daha sonra Buhara Otomotivi aradık, onlar da ilgilenmediler. Biz de uyandığımız kanıya göre en ayıplı ve kalitesiz araçları ihale yoluyla satıyorlar diye düşündük.

Özellikle Buhara Otomotiv, Çorlu'daki firma, arızalı aracı bile bile bize satarak bizi aldattı. Çok defa aramamıza rağmen ciddi bir ilgi bile göstermediler.

Olan parayı ödeyen, aldatılan bizlere oldu. Buhara Otomotiv'in bu yaklaşımı ticari ve etik açıdan hiç yakışık olmayan bir yol izledi.

Sahibinden.com ise trajikomik şekilde 10,000 TL ödeyeyim dedi. Biz de 10,000 TL'yi reddettik. Tabii bize maliyeti ise 107,000 TL oldu.

28 Aralık 2024 12:05 (Şikayetten 2 saat sonra)

28 Aralık 2024 13:45

Aldatıcı Araç Satışı Ve İlgisizlik