Aldatıcı Araç İhalesi: Buhara Otomotiv Ve Sahibinden.com

Aldatıcı Araç İhalesi: Buhara Otomotiv Ve Sahibinden.com
Abdurrahman
28 Aralık 2024 09:441.690

Sahibinden.com ihale sitesinden 1 adet Ford Transit araç aldık. Bedelini peşin ödedik. Bu araç Buhara Otomotiv tarafından ihaleye çıkarılmış.

Aldığımızda motordan ses geldi ve derhal hem Buhara Otomotive hem de Sahibinden.com'a bilgi verdik.

Sahibinden.com firması bu konu ile ilgilenmedi bile. Daha sonra Buhara Otomotivi aradık, onlar da ilgilenmediler. Biz de uyandığımız kanıya göre en ayıplı ve kalitesiz araçları ihale yoluyla satıyorlar diye düşündük.

Özellikle Buhara Otomotiv, Çorlu'daki firma, arızalı aracı bile bile bize satarak bizi aldattı. Çok defa aramamıza rağmen ciddi bir ilgi bile göstermediler.

Olan parayı ödeyen, aldatılan bizlere oldu. Buhara Otomotiv'in bu yaklaşımı ticari ve etik açıdan hiç yakışık olmayan bir yol izledi.

Sahibinden.com ise trajikomik şekilde 10,000 TL ödeyeyim dedi. Biz de 10,000 TL'yi reddettik. Tabii bize maliyeti ise 107,000 TL oldu.

28 Aralık 2024 12:05 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sahibinden Aldatıcı Araç Satışı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Mehak

Aldatıcı Araç Satışı Ve İlgisizlik

31 Aralık 2024 14:533.685

Tümünü Gör
Sahibinden Uygulamasına Giriş Yapamıyorum!

SahibindenUygulamasına Giriş Yapamıyorum!

Emin
Sahibinden Yenilenmiş iPhone 11

Sahibinden YenilenmişiPhone 11

Ramazan
Sahibinden Kötü Video Yükleme Sorunu!

Sahibinden Kötü VideoYükleme Sorunu!

Adem
Sahibinden Yepy'den Aldığım iPhone 11 Sorunları!

Sahibinden Yepy'denAldığım iPhone 11 Sorunları!

Eren
Sahibinden S Araç İhale Mağduriyeti!

Sahibinden S Araçİhale Mağduriyeti!

Metehan
Sahibinden Otobid Hayal Kırıklığı