Safir Akü'ler Problemli

13 Eylül 2023 15:36

Bu ürünü 3 ay kullandım 3 ayda akü performansı sıfıra indi. İlk aldığımda 20 km gidiyordu, 3 ay sonra 5 km dahi gidemedim. Akünün garantide olduğunu ve problemin giderilmesi için aküyü garanti servisine gönderdim. 1 hafta sonra bana geri gönderdiler. Aküler kontrol edildi, problemin olmadığı söylendi, ama kullanmaya başladım yine aynısı, 5 km dahi gitmiyor. Ayrıca gönderdiğim akünün üzerinde 2023 yazıyordu, bana geri gönderdikleri aküde ise 2022 tarihi yazıyordu.

Ve de bike story firması bu satıcıya yönlendiriyor. Arıza durumunda kendisi herhangi bir sorumluluk almıyor. Bu konuda ** 1 numara, arkadaşımın aküsünü hemen iade alıp parasını hesabına yatırdılar. İşte gerçek firma budur, ürünün arkasında duran. Bravo **.

safir-akuler-problemli-1.pdf

16 Ekim 2023 16:08

Bikestory firmasısından safir marka jel akü aldım 3 ay kullandım akü sıfıra indi bike story aradım kendileri ilgilenmedi imalatçı firmaya yönlendirdi imalatçı firmaya aküyü gönderdi 2 hafta sonra 2023 yıl yerine bana 2022 yazan aküyü geri gönderdiler akünüz kontrol edilmiştir herhangi bir sorun yok diye yazdılar. Ama gelen aküde perfonsmanı çok kötü kullanamadım ve iade edemedim... Mağdurum artık bu siteden kesinlikle alışveriş yapmayacağım

Enez
Enez

Merhabalar hangi firma destek sağlıyor acaba şikayetiniz de övdüğünüz marka sansürlenmiş biz de akü alacağız esnafız öneriniz nedir?

Tamer
Tamer
Şikayeti Çözüldü

Aynı olay benim başımada gecen sene ilk aldığım akü bozuk çıktı değişim oldu gelenler iyiydi geçen ay sonunda akü aldım bozuk çıktı garantiye gönderdim gelen akülerde bozuk çıktı Şikayetvar yazdım ses çıkmadı Bu firmadan ürün aldığıma pişmanım sizde alın paranızla hem pişman olun hem bin pişman olun

20 Mart 2024 19:22
Mutlu Akü Pahalı Ve Kalitesiz