Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Safa Hastanesi Alman Marka İmplant İsterken, Başka Bir Marka İmplantı Lütfetmişler.

12 Ağustos 2023 17:25

Yenibosna Safa Hastanesi diş polikliniğine kurban bayramı öncesi implant için gittim ve bana Alman markası ve yerli marka fiyatları verildi. Alman markasında karar kıldım ve bunu açıkça söyledim, 5000TL da kapora verdim ve bayram sonrası implant için aradığımda 5 gün sonrasına tarih verildi. Buraya kadar her şey çok güzel. İmplant için gittiğimde önce 10000TL daha ödeme yaptım, sonrasında dört dişim çekildi sonra implant yapıldı, öğrendim ki Alman markası implant yapılmamış. Bunu doktora sorduğumda "bilgisayara öyle girilmiş, Alman markası yapmanın riskini alamam" dedi ve oranın yöneticisi olan samet beyle konuşmamı istedi, bunu yöneticiye sorduğumda "yanlışlık olmuş kusura bakmayın" gibi laubali ve ciddiyetsiz ve çok rahat bir tarzda bir cevap verdi. Sonra üsteleyince "biz sizden Alman implant parası almıyoruz zaten", "buna da ömür boyu garanti veriyoruz", "ben zaten size iki fiyat vermiştim" gibi garip cevaplarla bir miktarda demogoji ile üste çıkmaya çalıştı. İnternetten cep telefonu almak isterken salatalık gönderilen birine "kusura bakmayın zaten sizden salatalık parası aldık" demek gibi bir şey yani. Hem müşterinin istediğini yapmayıp hem de kendi istediğinin bedelini de eksiksiz istemek. Neyse bunun üzerine yapılan işlemin istemediğim bir işlem olduğunu ve madem yapıldı bunun ücretinde indirim istedim ve kabul etmediler. "Ne yaparsın ki" gibi bir de saygısızca konuşunca "şikayet edeceğim" dedim. Buyurun Safa Hastanesi diş polikliniğinin yöneticisinin hizmet anlayışı. Yorum sizin.

profile profile profile

Diş Tedavisinde İlgisizlik Ve Yüksek Ücret Şikayeti

23 Ocak 2025 20:52
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 11:36

Diş Polikliniğinde Kaplama ve İade İşlemleriyle İlgili Şikayet