Saf İnci Kestane Şekeri Kestane Şekeri Fiyaskosu

17 Şubat 2024 14:32

Merhaba, Bursa turuna gittiğimde Saf İnci Kestane Şekeri dükkanından çikolatalı kestane şekeri, normal kestane şekeri ve Konya sarması leblebi kurabiyesi aldım. Eve gelip tadına baktığımda, beğenmedim. Dükkanında yediğimiz ürünler ile aldıklarım arasında büyük bir fark vardı; tatları çok farklıydı. Ayrıca, aldığım ürünlerin aynılarını daha uygun fiyata başka yerlerde gördüm. Bize indirim yapıldığını söylediler ancak tam tersi bir durum söz konusu. Oysa ki tur ile gezmeye gelen insanlara bu şekilde davranılmamalı. Hem pahalıya hem de kalitesiz ürün sunulmamalı. Esnafımız biraz daha vicdanlı olmalı.

Berna
Berna

Aynen biz de turla gittik. Yalandan indirim yaptılar. Kestane şekeri aldım 4 kutu. Nerede çürük kestane var doldurmuşlar kutulara. Kestane şekerleri de iyi değildi. Ayıp yani

Emre
Emre

Bursa ya okul gezisi yaptık. Rehber bizi hızlıca birçok dükkanın önünden geçirip saf İnci şekerlemenin içine girdirdi. Fiyatları bilmiyorduk. Bize indirim yaptıklarını söylediler. Ulu Cami nin oraya geldiğimizde iki katı fiyata bize sattıklarını fark ettik. Tabiri caizse kazıklanmışız.

11 Ocak 2025 14:14
Kestane Şekeri Fiyatlarındaki Şaşırtıcı Artış

Saf İnci Kestane Şekeri Kapalı Paket Satın Aldığım Gıda Ürünlerinin Ekşimiş, Bozuk Çıkması

31 Ekim 2023 21:55
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 12:06