26 Haziran 2024 14:20

Sade Hizmet Şirketi'nden yeni taşınacağım boş ev için temizlik hizmeti aldım. Temizliğe gelmeden önce B** Bey'e uzak oturduğumu ve bir sıkıntı yaşamak istemediğimi söyledim. Temizliğe S** Hanım geldi. Ben evdeyken güzel giden temizlik, ben evden çıktıktan sonra sadece bir cam ve üstün körü mutfak dolabı silinmişti. Eve girince büyük şok yaşadım. Temizlik görevlisine akşam çıkışında attığım 'balkon bitti mi' vs. Gibi mesajlarıma görüldü attı. Aradım, açmadı. Neyse, şirketle iletişime geçtim, telafi edelim dediler. Ertesi gün için iki saatlik tekrar gönderdiler. Yine banyo dolaplarının içi silinmemiş, bir banyoyu bir buçuk saatte temizledi. Hadi onu da geçtim, en önemli kısım; bir baktım mutfak tezgahı kırılmış ve çökmüş. Bu durumu şirkete bildirdiğimde bana tabii ki bir çözüm bulunamadı. Temizlik sigortası gibi bir şey yaptırdıysanız karşılanır dediler. Bundan haberim yok ki. Sigorta yapsaydım, sonradan yaptırırsanız sanırım karşılanır diyorlar. Yine kesinliği yok sanırım. Ve her şeyi geçtim, temizlik sonrasında görevli beni arayıp böyle bir durum yaşandı, haberiniz olsun bile demiyor. Kendisi de kabul etti. Zaten tezgah bastığında olduğunu kaçar gibi gitmiş. Şirkete 'personeliniz haber bile vermiyor' dediğimde 'haklısınız' dan başka bir şey duyamadım. Bir temizlik yaptırayım dedim, temizlik de olmadı, bir de üstüne zararı oldu. Kesinlikle değmiyor, temizliğine para bile vermeye hakkımı helal etmiyorum.

27 Haziran 2024 23:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

08 Mayıs 2025 22:54
Ev Temizliği Sonrası Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Temizlik Hizmeti Hayal Kırıklığı: Eksik Ve Yetersiz Hizmet

20 Mart 2025 13:07

04 Nisan 2025 00:15
Eksik Ve Saygısız Temizlik Hizmeti Mağduriyeti
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Temizlik Şirketiyle İki Kez Yaşanan Kaos Ve Hayal Kırıklığı

05 Mayıs 2025 16:00