Saat & Saat Raymond Weil Servis Fiyatı Sabahtan Akşama 250 CHF Arttı

Saat & Saat Raymond Weil Servis Fiyatı Sabahtan Akşama 250 CHF Arttı
28 Ağustos 2023 20:002.802
Fatih'in Teşekkür Mesajı
İşlemi güzel bir şekilde tamamladılar. Hizmet ne kadar uzun sürse de saati yeni gibi yaptıkları için teşekkür ederim.

Yine aynı firmadan almış olduğum servis numarası 10500670 ile İstanbul Bağdat Caddesi Saat & Saat'a bırakmış olduğum saati için belirtilen servis bedeli 508CHF olarak iletilmişti.

Bu bedelin içerisindeki polisaj ve akasa kordon temizlik bedelinin 28.08.2023'de yapmış olduğumuz görüşmede Şaşkınbakkal şubesinde ilgili 250 CHF olduğunu 2-3 kez teyit ettirerek söyledi.

Ben de bunun üzerine bu işlemleri istemediğimi ve bu bedeli 508 CHF'den düşerek 258 CHF olarak onay gönderilmesi ve bunu kabul edeceğimi ilettim. Yine bugün şube tarafından tekrardan aranarak bu fiyata her şeyin dahli olduğunu ve bu fiyatı çıkaramayacaklarını ilettiler.

Şaşkınbakkal Şube'de ki çalışanların tavrı ve yaklaşımı müşteri deneyimi açısından tam bir felaket.

Firma doğrudan bana mahkumsun istesen de istemesen de bunu ödeyeceksin yaklaşımında. Firmadan aldığım 2 saatim bulunuyor. Bu hatayı düzeltmediği müddetçe firmadan şikayetçi olmaya devam edeceğim.

Özellikle Şakkınbakkal Şubesi'nde ki h*** Hanım'ı ivedilikle değiştirin. Müşteri yönetimi bu kadar kötü bir satış danışmanı görmedim.

31 Ağustos 2023 11:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Tarafınıza teknik servis tarafından iletilen bilgiler sonrası onayınız ile ürünün işlemleri başlatılmıştır. Saygılarımızla

4 Eylül 2023 16:48

Mecburen onay vermek durumunda kaldım. Hem çok pahalısınız hem de dediğim konu yaşanmıştır. Yorumlarımın arkasındayım. Müşteri memnuniyeti namına hiçbir yaklaşımınız maalesef olmadı.

4 Eylül 2023 16:49

Cihazın parçalarının termini 2-2.5 ay sürecekmiş.

4 Eylül 2023 16:53
Eki aç

Görüşmeler ve fiyatlandırma ektedir.

8 Eylül 2023 15:59

Merhaba Değerli Müşterimiz, Ürünün parçaları yurt dışında -n geleceği için servis süreci bu şekildedir. Saygılarımızla

29 Aralık 2023 20:06

29 Aralık 2023 20:08

İşlem uzun sürede de saati yeni gibi yaptıkları için teşekkür ederim. Yedek parça temini bu kadar uzun sürüyorsa önden bilgilendirme yapmaları hep marka hem de tüketici adına çok daha iyi olacaktır. İlk müşteri yöneticisine kıyasla son hizmet aldığım my gayet pozitif ve çözüm odaklıydı. Teşekkürler

23 Ocak 2024 15:431.157

"Öncelikle Vialand Alışveriş merkezinde çalışan Cansu Hanıma ve bizimle iletişime geçen Mehmet Beye çok teşekkür ediyorum. Cansu Hanım problemimize kendi problemiymiş gibi yaklaşıp süreç uzandığından şikayet ettiğimiz için de kısa bir sürede halletti. Bizimle iletişime geçildi ve ücret iadesi yapıldı. Bu süreçte saat hala teknik servisten mağazaya ulaşmamıştı, kimseden bir ses gelmiyordu. Bu sebeple biz mağazaya gittik ve Cansu Hanım birilerine ulaşarak süreci hızlandırdı. Geri dönüş yapılacağı bilgisini verdi ve o hafta içinde dönüş sağlandı, iadesi gerçekleşti."

Garanti Kapsamında Çözüm Bulunamayan Saat Sorunu

22 Kasım 2024 15:262.027

03.04.2023 tarihinde Saat ve Saat mağazasından almış olduğum Jacques Philippe saati titizlikle kullandım. Henüz 1,5 yıl ...

Garanti Kapsamında Çözüm Bulunamayan Saat Sorunu
1 Destek

Saat & Saat Sevdiklerimiz Gibi Saatler De Kıymetli

13 Aralık 2023 08:301.883

Nisan 2023'te daha önceden defalarca tamir edilememiş ama tamir edildiği id...

Jacques Philippe Saatte Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Hizmeti

13 Ocak 2025 10:10693

Saat & Saat'ten almış olduğum JPQGS381411 Jacques Philippe Swiss Made Marka/Model saatim, henüz 6-7 ay olmasına rağmen b...

Jacques Philippe Saatte Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Akasya Saat & Saat Mağazasındaki Çalışanların Tavrı!

26 Kasım 2023 18:56335

26.11.2023 tarihinde Akasya mağazanızdaki Saat & Saat mağazasına kız arkadaşımla gittik saat bakmak istedik. Oradaki çal...

Tümünü Gör
Saat & Saat Jacques Philippe Saat Kalitesizliği Ve Hatasız Kullanıcıya Ücret Talebi!

Saat & SaatJacques Philippe Saat Kalitesizliği Ve Hatasız Kullanıcıya Ücret Talebi!

Ahmet
Saat & Saat Versace Kol Saati'nin İndeksi Yerinden Çıktı

Saat & SaatVersace Kol Saati'nin İndeksi Yerinden Çıktı

Cem
Saat & Saat Garanti Sorunu!

Saat & SaatGaranti Sorunu!

Ahmet
Saat & Saat Teknik Servise Ulaşamıyorum

Saat & SaatTeknik Servise Ulaşamıyorum

Emrah
Saat & Saat Pişmanlıktır!

Saat & SaatPişmanlıktır!

Ömer
Saat & Saat Mağdurum Yalan Söylediler, Saati Bozuk Gönderdiler!

Saat & SaatMağdurum Yalan Söylediler, Saati Bozuk Gönderdiler!

Derya

Öne ÇıkanKonular