Seginus Hotel'de Hayal Kırıklığı: Tatil Kabusa Dönüştü

23 Kasım 2024 14:57

45 yıllık hayatımda bu denlisini görmedim. Hayatımda ilk defa bir otel için eleştiri yazıyorum. (Başka otellerde denk geldiğim odalarda hamam böceği vs. gezmesine rağmen yazmadım.) Otele 20 kişilik ekip olarak geldik. 2 kişi sadece çorba yemek istedi, zehirlendi. 1 arkadaşımız bayağı ölüyordu, garsonlar izliyor 😅 45 dakika içecek istemiyoruz artık, su verin dedik, getirmediler. Arkadaşım finalde şekerpare alıp yemek istediğinde (çatal eğildi bu arada şekerpareyi bölmek isterken) boğazında kaldı, su diye bağırıyoruz, getirmediler. Doktor bir arkadaşımız Heimlich manevrasıyla kendine getirdi. Ya bu sayfaya sığmayacak denklikte 4 günlük tatilden roman olur. Özetle, parasını ödediğiniz işletmede hayata geldiğinize pişman oluyorsunuz. Ya lobbyde kahve döküldü, temizlemedikleri için 2 saat boyunca kaç kişi kayarak risk atlattı. Peçete getirin, ben sileceğim diyorum, sadece masaya servis yapıyoruz. Masaya oturun, öyle getirelim diyorlar 😅 Değer yargınızı bitirmek istiyorsanız başka yola başvurmayın, Seginus Hotel bu konuda paranızın hakkını veriyor. Arkadaşımızın biri çadır kurup sahilde fırtınada yatsam daha tatilde olduğumu hissederdim, stres olmazdım dedi. Su isterken hiç çekindiniz mi bir otelde? Biz su isteyebiliyorduk ama duyan olmuyor. Baştan aşağı tüm otel yönetimini bu rezil yönetimden dolayı tebrik ediyorum. Kapatıp gidin, en azından insanlar tatil yapamasa da hayatta kalabilirler. Masada 4 kişiyiz, 2 servis açtılar, 2 servis daha istedik. Tabağımda sadece köfte var, 2 tane o da. Kaşık koyup gitti 😅 Ya hala şokunu atlatamadım, 2024 yılını geçtim, son 3-5 yıldır hatta pandemide dahil böyle kötü anım olmadı 👏🏽👏🏽👏🏽

18 Temmuz 2025 13:55
Golden Age Hotel Kötü Koku, Bozuk Klima Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi
Hicran sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 09:48

28 Ağustos 2023 13:26

Club Resort Atlantis Tatil Yapılamayan Tatil

25 Haziran 2024 03:58
Mert sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 15:00