Siyami sonuçtan çok memnun

Royal Canin Markamama'dan Alınan Royal Canine Kedi Maması Kedimi Kusturdu

07 Mart 2024 04:13
Siyami'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler Empati ve Anlayışınız için”

Markamama firmasından 28.12.2023 tarihinde TS2812936811 sipariş numarası ile satın aldığım 15 kilogramlık kısırlaştırılmış Royal Canin Sterilised Kedi Maması'nın ambalajını, elimizdeki aynı marka mamanın tamamen bitmesini beklediğimiz için, ancak 6 Şubat 2024 Çarşamba günü açtık. Yıllardır devamlı olarak aynı marka ve türdeki mamayı yiyen kedimiz, bu yeni paketten mama yedikten sonra arka arkaya kustu ve gece boyunca kusmaya devam etti.

Her ne kadar son kullanma tarihi çok uzun bir zaman sonra olsa da, mama ambalajının dikişli olarak gelmiş olması da şimdi kafamda ciddi soru işaretleri oluşturdu. Daha önceden başka firmalardan almış olduğumuz aynı marka mamanın paketlerinde hiçbiri böyle dikişli çıkmamıştı ve kedimiz hiçbir sağlık sorunu yaşamamıştı.

Açıkçası, kedimizin sağlık durumunun aniden bozulmasına neden olan bu ürünün artık orijinalliğinden de ciddi anlamda şüphe duyuyorum. Sadece kedimiz daha sağlıklı olsun diye oldukça yüksek miktarlar ödeyerek satın aldığımız üründen dolayı hem kedimizin sağlığının ilk öğünü tüketmesiyle aniden bozulması hem de yeni alınan 15 kilogramlık mamanın tüketilmeye uygun olmama ihtimali bizi manevi ve maddi olarak son derece rahatsız ve mağdur etti.

Konunun acilen çözüme kavuşturulmasını talep ediyoruz.

07 Mart 2024 21:03

Son olarak Markamama 'dan S*** Hanım bir defa daha beni aradı, Benim Royal Canin firmasına ulaşamadığımı okuduklarından kendileri firmayla iletişime geçtiklerini ve benden ürünün ve ambalajın fotoğraflarını çekmemi istediklerini ifade etti. Bu aşamadan sonra Royal Canin'den F*** Bey beni aradı temsil ettiği büyük firmaya yakışır bir samimiyetle kedimizin sağlık durumunu sordu, sorunun detaylarını dinledi ve şunları söyledi. Özellikle benim gibi bu konuda yeterli bilgisi bulunmayan veya tereddüdü olan tüketicilerinde bilgileri olması açısından özellikle paylaşıyorum. F*** Bey; -Royal Canin 15 kg lik Sterilised Kedi mamalarının tümüne ait orijinal ambalajlarının üstünün dikişli olarak üretildiğini, -Markamama firması Royal Canin firmasının yetkili satıcısı olduğu ürünlerin tamamen orijinal olduğunu, -Royal Canin yetkilisi yeni ürünü önce kalan ürünle yeni paketi, ürün bire bir aynı da olsa zaman zaman ürünler arasında aroma yoğunluk farkı olabildiği için, önceden açarak yavaş yavaş eski mamayla karıştırarak kediye verilmesini önerdiklerini ifade etti. İstersek ürün için para iadesi sağlayabileceklerini ya da ürünü geri alıp yerine aynı üründen yeni bir 15 kg'luk paket gönderebileceklerini söyledi. Yeni pakette karar kıldık. Royal Canin ürünü Markamama firması kanalıyla iade alacak ve yeni SKT en uzun süreli olan bir paketi tarafıma en kısa zamanda kargolayacaklar. Bu vesileyle hem Markamama firmasının hem de Royal Canin'in sürecin devamında benimle ve kedimizin durumuyla ilgili irtibatı bırakmayarak gösterdikleri yakın ilgi ve destek, çözüm odaklı çabaları, ve en önemlisi sürecin sonuna kadar tüketicinin yanında bulunduklarını hissettirmeleri bize, ailemize büyük bir güven duygusu ve memnuniyet yaşattı. Markamamaya ve de Royal Canin firmasına ürün hakkındaki tereddütlerimize ve kedimizin sağlık durumundan kaynaklanan kaygılarımıza gösterdikleri anlayış, sabır ve olumlulukla konuyu çözdükleri için çok teşekkür ederim. Saygılarımızla

21 Mart 2024 04:06

Teşekkürler Empati ve Anlayışınız için

Meryem
Meryem

Merhaba, kusma arka arkaya tekrarlayan şekilde mi oldu? Mama ve su reddi olmadı mı? Kedinizin sağlığı nasıl düzeldi bilgi verebilir misiniz? Biz de benzer bir süreçten geçiyoruz.

20 Eylül 2024 15:17

29 Ocak 2024 18:47