İnci sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2024 10:22

Trendyol'dan patili dostlar için Royal Canin marka kitten 10 kg mama aldım. Ürünün taneleri farklı görünüyor ve orijinal gibi durmuyor; sokak kedileri bile ilgi göstermedi. Evdeki kedilerim, açlıktan dolayı mecburen yediklerinde ishal oldular. Yıllardır bu ürünü alıyorum ve hiç böyle bir problemle karşılaşmadım. Gerçekten üzgünüm ve iade talebinde bulunuyorum. Ürün açıldığı için geri alınmıyor. Trendyol, orijinallik konusunda sorgulama yaptı ve yüklenen belgeye dayanarak bir sorun olmadığını belirtti. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Yüzlerce cana bakıyorum; parayı sokakta bulmuyorum. Ancak bu tür sorunlar yüzünden maalesef paramı boşa harcamış oluyorum.

Burcu
Burcu

Merhaba aynı sorunu yaşadım, evdeki kedilerimden ishal olanlar oldu ve sevmediler, kokusu bilir farklı gibi, üretici içeriği değiştirmiş olabilir, mamanjn bir yüzü bombeli diğer yüzü tıraşlanmış gibi ince, ilk kez geldi başıma,

İnci
İnci

Merhaba ben Royal canin firmasını aradım içerik değiştirmemişler yetkili satıcılar listesi var sitelerinde onlardan almanızı tavsiye ediyorlar 🤦🏻‍♀️ bir de dikkatimi çekti karekodların orijinalinde a harfi var resim ekliyorum sizde kendinizinkini oradan kontrol edebilirsiniz hiç yoktan mamayı açmadan iade edebilirsiniz

Sacide sonucu yetersiz buldu

Sahte Kedi Maması Mağduriyeti: Royal Canin Güvenilirliğine Gölge Düşüren Deneyim

20 Ocak 2025 17:17

18 Ekim 2023 15:07