Route Tur Sahte Tur Şirketi

06 Nisan 2024 05:10

Route tur şirketi 6 Nisan balkan turu için benden 600 euro almıştır. Ancak sahte bir tur şirketi, sitesi kurduklarını birkaç saattir öğrendim. Tatil planım mahvoldu üstelik paramı da çaldılar. Polise şikayetimi bildirdim pazartesi savcılığa gideceğim.

profile profile profile

Yorumlar (10)

Ömer

Merhaba nefise hanım son gelişmeler nedir?

Harun
Harun

Çaglayan adliyesinde açılmış bir dosya var mağdurlar buraya ekleme yaptırsın 2023-189161 Benim anlamadığım parayı yatırdığımız IBAN var kişinin adı soyadı var bunu nasıl yakalayamıyorlar ben anlamıyorum

Ömer

Merhaba harun bey son gelişmeler nedir dava da?

Ayşenur
Ayşenur

Parayı Gönderdiğiniz IBAN hesap sahibinin ismi neydi acaba? Farklı hesapları hackleyip kullanabiliyorlar

Nefise

Olay bayağıdır savcılıktaysa neden Instagram sitesi ve internet sayfası aktif çalışıyor. Bunu kapattırmak çok mu zor? Ortada dolandırdıklarına dair bu kadar delil varken

Tuba

Sosyal medyada falan takipçisi çok olan kimse yok ku en azından Instagram ını falan kapattırabilir herkes şikayetçi olursa

Tuba

Bizde aynı şekilde dolandırıldık. CİMER'e, savcılığa ve TÜRSAB a şikayette bulunduk. Hala adamların Instagramı açık. Sizlerde dolandırıcı diye şikayet edin en azından sayfası kapatılsın. Yorum yazıyorum yorumlarımı siliyorlar. Sosyal medya çevresi olan adamı ifşalasın başkasını da dolandırmasın...

Tuba

Ayrıca biz bunu bu hafta yaşıyoruz. Şu ana kadar Türsabın bu belge numaralı fşrmayı kapatması lazımdı. Kapatmadı ise Türsabı da CİMER'e şikayet edeceğim. Çünkü o zaman onlarda demek ki işlerini düzgün yapmıyorlar.

Nefise

Bir kişi olduğunu düşünmüyorum takipçiler de bot dedi bana öyle bir tur şirketi var ama numaralarını öyle koymuşlar TÜRSAB'ın bana verdiği gerçek numarayı aradım Esenyurt'ta yabancı aksanlı bir kadın açtı kendilerinin tur şirketi olduğunu ancak bu kişilerin onların sitesini ele geçirdiğini vs olayın savcılıkta olduğunu söyledi o da ilginç

Nefise

CİMER'i unutmuştum hatırlattığınız için teşekkürler yarin Savcılığa gideceğim. Akil alır gibi değil.

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 10:40

Route Tur Sahte Acente

19 Mayıs 2024 20:11
Route Tur Sahte Acente

04 Nisan 2024 15:40
Routetur Balkan Turu Vaadiyle Paramızı Aldı Ve Götürmedi.
Routetur Balkan Turu Vaadiyle Paramızı Aldı Ve Götürmedi.