Rüyam
26 Aralık 2024 19:246.242

BİM'den 2024 yaz mevsiminde Rookie marka çocuk scooter'ı almıştık. 3,5 yaşındaki çocuğum evde oynarken birden yere düştü. Herkesin şikayet ettiği yerden gidon aparatı kırıldı ve her yere baktım, bulamadım. Yardımcı olunmasını, yedek parçanın temin edilmesini istiyorum. Aldığımıza çok pişman olduk.

Yorumlar(5)

Hasan
Hasan
6 Mayıs 2025 09:20

Hidayet usta, içteki kırılan plastiği nasıl çıkarabildin acaba?

23 Nisan 2025 20:29

Ustam eline sağlık benim başıma da iki kez geldi ben de senin taktiği uygulayacağım eline emeğine sağlık

Hidayet
Hidayet
22 Nisan 2025 21:06

Usta o dertten bizde nasibimizi aldık kendim tasarlayıp yaptım eskisinden daha sağlam oldu 32 lik su borusunu gidon gibi ayarladım sadece sabit oldu ama kaya gibi oldu millete faydası olur diye paylaşıyorum. Su borusunu biraz ısıtınca daha rahat giriyor bilginize sonra vida yardımı ile sabitledim o kadar

Eki aç
Eki aç

Dayanıksız Scooter Aparatı Ve Yedek Parça Sorunu

İzzet
14 Kasım 2024 22:575.209

Rookie marka ışıklı Scooter gidon aparatı kullanırken kırıldı ve çocuğumun düşmesine neden oldu. Plastiği çok dayanıksız...

Dayanıksız Scooter Aparatı Ve Yedek Parça Sorunu

Rookie Bisiklet & Scooter Rokie Scooter Gidon Bağlantı Aparatından 2 Keredir Kırıldı

İbrahim
14 Mayıs 2024 16:462.515

Rookie marka mini Scooter gidon denilen yerden kırıldı yedek parça aldım 2 gün sonra oda kırıldı. Bu kadar kalitesiz apa...

1 Destek

Niayzi
Rookie Bisiklet & Scooter  Tutamağı Dibinden Kırıldı

Rookie Bisiklet &Scooter  Tutamağı Dibinden Kırıldı

Hayrettin
Rookie Bisiklet & Scooter  Kırıldı!

Rookie Bisiklet &Scooter  Kırıldı!

Yasemin
Rookie Bisiklet & Scooter Scoter Kırıldı, Neden Hemen Kırılan Bir Ürün Yaptınız?

Rookie Bisiklet &Scooter Scoter Kırıldı, Neden Hemen Kırılan Bir Ürün Yaptınız?

Cemre
Rookie Bisiklet & Scooter Arızası!

Rookie Bisiklet &Scooter Arızası!

İbrahim