Robitshop.com Robitshop Şikayet Metni

21 Mayıs 2024 22:27

Robot Shop’tan satın almış olduğum multimetre, maalesef kablosu kopuk bir şekilde tarafıma ulaştı. Ürünü teslim aldığım ilk andan itibaren bu durumu fark ettim ve hemen iade talebinde bulundum. Ancak, iade talebim üzerinden önemli bir süre geçmesine rağmen hala bir onay alamadım.

Ürünün bu şekilde hasarlı gelmesi ve iade sürecinin bu kadar uzaması, benim için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Robot Shop gibi köklü ve güvenilir bir firma tarafından satılan bir ürünün, bu denli bir kalite kontrol sürecinden geçmemiş olması kabul edilemez. Ayrıca, müşteri hizmetlerinin iade talebime zamanında ve uygun bir şekilde yanıt vermemesi, firmanızın müşteri memnuniyetine verdiği önemi sorgulamama neden oluyor.

Bu tür bir durumun tekrar yaşanmaması adına, yaşadığım mağduriyetin giderilmesini ve iade işleminin bir an önce onaylanarak, ödemiş olduğum tutarın tarafıma iadesini talep ediyorum. Ayrıca, bu süreçte yaşadığım mağduriyetin telafi edilmesini ve benzer sorunların diğer müşteriler tarafından yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını bekliyorum.

Robot Shop’un müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma olduğuna inanıyorum ve bu inancımın sarsılmaması için gerekenin yapılacağını umuyorum. İade sürecimin hızlandırılmasını ve en kısa sürede çözüme kavuşturulmasını rica ediyorum.

Emir sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2024 14:01
"Sorun hızlıca çözüldü. Teşekkür ederim."

09 Mart 2024 01:50

İade Ücretim Günlerdir Yatırılmadı Mağdur Oldum