RKS Motor Vieste 249 Motor Ve Marş Arızası

Abdullah
12 Mart 2024 11:54

TSYN01004N1000693 şasi numaralı motorumda 2023 yılı Eylül ayında motor arızası meydana geldi. Aracı servise götürdüm ve birkaç gün sonra servis, arızayı giderdiklerini belirterek motorumu teslim etti. Ancak 3-4 gün sonra aynı arıza tekrar etti ve bu kez motorum hiç çalışmadı. Tekrar servise götürdüm ve servis, üst kapak contasının yandığını ve kullanıcı hatası olmadığını belirterek fabrikadan gerekli parçaları talep etti. Beş ay sonra parçalar geldi ve motorumu teslim almaya gittiğimde, bu kez motorun marş sistemiyle ilgili bir arıza olduğu bildirildi. Motorumun birçok yerinin sökülüp parçalandığını gördüm. On gün sonra tekrar gittiğimde, motorumun tamir edildiğini söyleyerek teslim ettiler. Motorumu birkaç gün kullandıktan sonra, 06.03.2024 tarihinde hiçbir sebep yokken motorum durduk yere marş basmadı ve çalışmadı. Şu an motorum çalışmıyor ve arızası giderilmemiş durumda. Kullanıcı kaynaklı olmayan ve motorumun farklı yerlerinde oluşan iki arıza nedeniyle motorumun orijinalliği bozulmuş ve mağduriyetim meydana gelmiştir. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

RKS Motor Yedek Parça Tedariği

Nursever
15 Mayıs 2024 17:53

RKS Grace 202 Pro Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Mağduriyet

27 Ocak 2025 09:59

RKS Motosikletim İçin Parça Bekleyişi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

19 Kasım 2024 12:19

22 Ağustos 2023 01:15
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 12:19