Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS Xs35 Pro Kronik Sorunu Çözülemiyor

13 Ağustos 2023 02:38

BİM'den almış olduğum RKS xs35 Pro model elektrikli bisikletimi 1-2 gün kullandıktan sonra el gazı çalışmamaya başladı. Hemen sonrasında ekranda e06, e08 ve e10 kodlu hatalar belirdi. El gazı hiç çalışmamaya, pedal desteği istikrarsız çalışmaya başladı. Aldığım BİM mağazasına durumu ilettiğimde iade için ürünün kutusunu istediler. Yaşadığım şehirdeki tek yetkili servis olan ve son derece özensiz çalışan yer kurulum için bıraktığım bisikletin kutusunu atmış olduğundan elde edemiyorum. Dolayısıyla ürün iadesi yapamıyorum. Ürünü onarım için servise verdim. Beyin değişimi diyerek fabrikadan parça istedi. 10 gün bekledim sonunda geldi fakat yanlış beyin gönderimi yapıldığını söyleyerek sorunu gideremedi. İşin saçma yanı fabrikada doğru olan parçanın da bulunmadığını, Çin'den gelen beyinlerin tamamının yanlış geldiği bilgisinin fabrika tarafından iletildiğini söyledi. Dolayısıyla sorunu çözemedikleri gibi belirsiz bir zamana yayarak bana onarım yapmadan bisikletimi geri verdiler. BİM a. Ş. İle RKS arasında topu birbirlerine atarak beni mağdur ettikler. 1-2 gün kullanabildiğim ürün elimde kaldı.

profile profile

Moh
Moh

Aynı sorun bende de oldu ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum

Salim
Salim

Ben de aynı dönemde aldım Bm8 Pro. E 10 hatası verdi. Nasıl çözerim bilmiyorum.

Özcan sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 15:01
Yusuf sonuçtan çok memnun

RKS Motor Aldığım RKS Xs35 Pro Elektrikli Bisiklet

21 Eylül 2023 16:39
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Elektrikli Bisikletim Arızalı, Parça Beklerken Mağdur Oldum!

22 Temmuz 2025 16:08