21 Eylül 2023 13:07

RKS R250 Motorum için yedek parça bulamıyorum!, 8 Ağustos 2023 tarihinde bir kaza geçirdim. Motorum için o günden bu yana çeşitli grenaj parçaları servis ve müşteri hizmetlerinden sorguluyorum. Ancak markanın ilgisiz tavırları, azarlar gibi müşteriyi servise yönlendirmesi, servisin de fabrika henüz tüm parçaları sağlamıyor, stokta görünmüyor demesi artık sabır taşıracak noktaya geldi. Motoru İzmir'den aldım, bu motora daha parça bulamazsam götürüp Manisa'da RKS önünde bu motoru yakar Youtube.com'a koyarım. 2 aydır parça yok, motoru satmayı biliyorsan parçasını da getireceksin. Bu konu ile ilgili Tüketici Hakları mahkemesine başvurup gerekli hukuki işlemleri bu hafta başlatacağım.

profile profile profile

Canan
Canan

Motorumla kaza yaptım ne parça bile bulamadım 0 aldım motoru sorumsuzlukları yüzünden parçalarını satacağım ya da parça satan varsa benimle iletişime geçsin

Burçak
Burçak

Geçmiş olsun, r250 kullanıyorum, duyduğum parça sıkıntılarından dolayı motoru üreten fabrikayı araştırdım yedek parça için iletişime geçmeni tavsiye ederim buradaki bayilerden daha fazla yardımcı olacaklardir. https://www.wxnuoma.com/en/

rks-motor-rks-r250-yedek-parca-bulunamiyor-1.jpg
Fatih
Fatih

Bir gelişme var mı acaba, gecen hafta bende bir kaza geçirdim

RKS Motosikletim İçin Parça Bekleyişi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

19 Kasım 2024 12:19

RKS Motor RKS Freccia Seyahat Halinde Şasiden Kırıldı!

12 Ekim 2023 14:17

RKS Motosiklet Yedek Parça Ve Servis Sorunları