Yasin sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor RKS Elektrikli Bisiklet Mağdur Edildim

26 Temmuz 2024 11:33

Ekim ayında RKS markalı elektrikli bisiklet aldım. Kurulum için en başında sorun yaşadım. Hiçbir servis kuruluma yardımcı olmadı ve müşteri hizmetleri sayesinde İstanbul gibi bir yerde çok uzak mesafede kurulum yaptırdım ve en başından rezil oldum. Test amaçlı birkaç kere bisikletimi kullandım. Kış ayı sebebiyle bisikletimi çok kullanmadım, maksimum 5 km ve sonrasında RKS yetkili servisini aradım. Bisikletimi kış ayı sebebiyle ve servis bulamadığımdan dolayı uzak mesafede olduğu için yazın sizlere getirsem olur mu dedim, garanti kapsamında sorun yaşar mıyım dedim. Servisteki yetkili sorun yaşamayacağımı ilettiler. Yazın getirsen olur dediler. Üründe sorun yaşadım ve ürünü servise götürdüm ve 2 ay boyunca serviste durdu. Her gün arıyorum, bakıyoruz dediler. Yaklaşık 2 ay sonra cihazıma baktılar ve batarya sorunu dediler ve bakım olmadığı için komple garanti dışı olduğunu ilettiler. Müşteri hizmetlerine açık açık durumu anlatmama rağmen sorunumu çözmediler. Yetkili servisteki yetkili ilettiği durumu kabul ediyor ve bunu kabul etmesine rağmen firma kabul etmiyor. Burada ben neden mağdur ediliyorum? Bu cihaza neden 2 ay boyunca bakılmadı ve bu yetkili servis bu şekilde bilgiyi verdi. Neden ben mağdur oluyorum? Yetkili servisler bu markanın yetkili temsilcileri ve ben onlardan gelen bilgiye göre hareket ettim, bu durumu neden kabul etmiyorlar? Burada yetkili servis yüzünden mağdur oldum. Firma cihazımı servis dışı bıraktı ve mağdur oldum. RKS markamın garanti dışı kalma sorunumu ve cihazımın garanti kapsamında tamir edilmesini talep ediyorum.

Yasin
29 Temmuz 2024 18:36

Firmaya da mail yolu ve telefonla aradık, yetkilerinden kimse aramadı bu kadar sorumsuz şirket daha önce görmedim.

RKS Motor Elektrikli Bisiklet, Servis, Yedek Parça Ve Garanti Sorunu!

20 Temmuz 2023 16:48
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 14:15
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 20:36

02 Ağustos 2024 11:52
Omer sonuçtan hiç memnun değil

RKS Elektrikli Bisiklet Servis Sorunları Ve Garanti Mağduriyeti

05 Şubat 18:46